Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Auto leasen

Een auto leasen is een zeer aantrekkelijke manier om een nieuwe of tweedehands auto te financieren. Voor de financiering van uw auto kunt u terecht bij Autobedrijf Gert Pater. In samenwerking met BD Lease bieden wij u diverse mogelijkheden om een auto te leasen of op een andere manier te financieren. Samen met u wordt er naar de oplossing gezocht die het beste bij u past: doorlopend krediet, huurkoop (slottermijn) financiering, een persoonlijke lening, een youngtimer financiering, financial lease of operational (full of netto) lease.

Zowel occasion lease als het leasen van een nieuwe auto behoort bij ons tot de mogelijkheden, en dat bovendien tegen gunstige en heldere voorwaarden! U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Wanneer u kiest voor leasen bij Autobedrijf Gert Pater, betaalt u af in termijnen. U kunt kiezen voor een looptijd van minimaal 12 tot maximaal 72 maanden. Dit is geheel naar eigen wens te bepalen. Met deze duidelijke financiering komt u niet voor verrassingen te staan. Overweegt u om een (tweedehands) auto te leasen en wilt u hieromtrent meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopadviseurs en vraag naar de voorwaarden.

 

Auto lease voor bedrijven

Zakelijk een auto leasen kan bij Autobedrijf Gert Pater op basis van financial lease of operational (full of netto) lease. Deze vormen van financiering betekenen dat u uw eigen vermogen niet hoeft vast te leggen in de auto(’s). Bovendien worden eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Wij zijn u, in samenwerking met onze partner BD Lease, graag van dienst als u een nieuwe of tweedehands auto wilt leasen. Bij financial lease gaat het om enkel het financieren van de aankoop, bij operational lease wordt ook het gehele beheer van de auto overgenomen door de leasemaatschappij, deze is ook eigenaar van de auto en de kosten van het onderhoud zijn voor de leasemaatschappij. Met financial lease of operational lease kunt u een nieuwe auto of occasion leasen, aangepast aan uw persoonlijke situatie. Wij bieden u zakelijke kredietverlening op maat. Maak vrijblijvend een zakelijke financial lease berekening op onze website!

 

Auto lease voor particulieren

Ook voor het particulier leasen van een occasion bent u bij Autobedrijf Gert Pater aan het juiste adres. Wij kunnen u in samenwerking met onze partner BD Lease drie mogelijkheden bieden, namelijk een doorlopend krediet, een huurkoop financiering of een persoonlijke lening. Het is tevens ook mogelijk om uw huidige auto in te ruilen als u ervoor kiest om particulier te leasen. Wij bieden u op dat moment een huurkoop financiering met een slottermijn aan die aansluit bij de restwaarde die u voor uw wagen zou krijgen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat het maandelijkse bedrag van uw nieuwe wagen nog lager uitvalt! Wilt u graag een indicatie van uw maandelijkse lease tarief? Maak dan via onze website een vrijblijvende lease berekening.

Particuliere leaseberekening maken

 

Wij vertellen u graag meer over de auto lease mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Let op: een auto leasen is zowel mogelijk voor occasions als voor nieuwe auto's!