Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Nieuwe of tweedehands auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater

Allereerst, wat is leasen nu eigenlijk? Het leasen van een auto is een zeer aantrekkelijke manier om een nieuwe of tweedehands auto te financieren, ook bij Autobedrijf Gert Pater is het leasen van een nieuwe of tweedehands auto mogelijk. In samenwerking met BD Lease bieden wij u diverse mogelijkheden om een auto te leasen of op een andere manier te financieren. Samen met u wordt er naar de oplossing gezocht die het beste bij u past: doorlopend krediet, huurkoop (slottermijn) financiering, een persoonlijke lening, een youngtimer financiering, financial lease of operational (full of netto) lease.

 

Duidelijke voorwaarden

Voor zowel occasion lease als het leasen van een nieuwe auto kunt u bij Autobedrijf Gert Pater terecht, en dat bovendien tegen gunstige en heldere voorwaarden! Hierdoor weet u van tevoren precies waar u aan toe bent, wel zo duidelijk. Wanneer u ervoor kiest om een auto te leasen bij Autobedrijf Gert Pater, betaalt u de auto af in termijnen. Hiervoor hanteren wij looptijden van minimaal 12 tot maximaal 72 maanden, de looptijd van uw financiering kunt u geheel naar uw eigen wensen bepalen. Door onze duidelijke voorwaarden voor het leasen van een auto komt u niet plotseling voor verassingen te staan.

Heeft u interesse in leasen en wenst u meer informatie? Wij bespreken graag de opties voor uw specifieke opties samen met u. Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs en informeer naar de mogelijkheden. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

Auto lease voor zakelijke rijders

Zakelijk een auto leasen kan bij Autobedrijf Gert Pater op basis van financial lease of operational (full of netto) lease. Deze vormen van financiering betekenen dat u uw eigen vermogen niet hoeft vast te leggen in de auto(’s). Bovendien worden eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast.

Nu vraagt u zichzelf misschien af wat het verschil is tussen financial en operational lease. In het geval van financial lease bent u de economische eigenaar van de auto en financieren wij enkel de aankoop van uw leaseauto. Bij operational lease nemen wij en onze partner het gehele beheer van de auto over. In dat geval bent u niet de economisch eigenaar van de auto, maar draait u ook niet op voor eventuele onderhoudskosten.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf voor zakelijke auto lease? Dan zijn wij en onze leasepartner BD Lease u graag van dienst! Wist u ook al dat het mogelijk is om met zowel financial lease als operational lease een nieuwe of occasion te leasen? Maak gerust vrijblijvend een zakelijke financial lease berekening op onze website!

 

Auto lease voor particulieren

Ook voor het leasen van een occasion voor privégebruik bent u bij Autobedrijf Gert Pater aan het juiste adres. Wij kunnen u in samenwerking met onze partner BD Lease drie mogelijkheden bieden; een doorlopend krediet, een huurkoop financiering of een persoonlijke lening. Het is tevens ook mogelijk om uw huidige auto in te ruilen als u ervoor kiest om particulier te leasen. Wij bieden u op dat moment een huurkoop financiering met een slottermijn aan die aansluit bij de restwaarde die u voor uw huidige auto zou krijgen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat het maandelijkse bedrag van uw nieuwe wagen nóg lager uitvalt! Wilt u graag een indicatie van uw maandelijkse lease tarief? Maak dan via onze website een vrijblijvende lease berekening.

Particuliere leaseberekening maken

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag meer over al onze lease mogelijkheden!

 

Let op: het is zowel mogelijk om een nieuwe auto als occasion te leasen!