Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Auto reparatie Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Auto reparatie bij Autobedrijf Gert Pater

Vertoont uw auto kuren of brandt er een storingslampje op uw dashboard? Dan is het tijd om uw auto te laten repareren. Autobedrijf Gert Pater in Barneveld is hét betrouwbare adres voor auto reparatie en onderhoud. Met meer dan 35 jaar aan kennis en ervaring gaan onze monteurs vakkundig te werk. Maak een afspraak via onderstaande button of bel ons op 0342-442582.

 

Reparatie volgens afspraak

Moderne auto’s worden alsmaar complexer. Het aantal veiligheidssystemen neemt toe, auto’s worden met meer elektronica uitgerust, multimediasystemen worden complexer en zijn verbonden met internet. En dit is nog maar een greep uit de vele ontwikkelingen in de autobranche. Echter, meer technische snufjes betekent ook dat de kans op storingen in de systemen toeneemt, omdat er simpelweg meer is wat een storing kan veroorzaken.

Al deze technieken vragen om goed opgeleide autotechnici. Een goede opleiding van onze monteurs staat dan ook hoog in het vaandel bij Autobedrijf Gert Pater. Onze monteurs volgen met veel plezier en interesse de trainingen die wij jaarlijks aanbieden, zo zijn zij in staat om zelfs de meest complexe en nieuwste auto's te repareren. Onze vakgarage beschikt dan ook over de benodigde (diagnose)apparatuur en gereedschappen om vrijwel iedere storing op te lossen én de reparaties op een professionele wijze uit te voeren.

 

Bosch Car Service

Daarnaast zijn wij als vakkundig en merkonafhankelijk autobedrijf aangesloten bij Bosch Car Service. Wist u namelijk al dat er in vrijwel iedere auto tegenwoordig een door Bosch ontwikkeld onderdeel zit? Doordat wij zijn aangesloten bij deze formule mogen wij ook gebruikmaken van de kennis van Bosch betreft moderne voertuigtechniek. Ook volgen onze autotechnici regelmatig BCS trainingen, hierdoor kunnen zij zelfs de meest ingewikkelde reparaties aan uw auto uitvoeren.

 

Persoonlijke aanpak voor de reparatie van uw auto

Mocht het zo zijn dat uw auto nog fabrieksgarantie heeft, dan is het belangrijk dat de reparaties volgens de regels van de fabriek worden uitgevoerd. Bij een wat oudere auto kan het soms juist weer interessant zijn om reparaties met gebruikte of universele delen uit te voeren vanwege de kostenbesparing. Bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld streven we dan ook naar een persoonlijke aanpak en bepalen we met u in overleg de juiste oplossing.

 

Autoreparatie afspraak maken?

Wanneer er zich een storing voordoet of wanneer er een reparatie nodig is, kunnen wij voor passend vervangend vervoer zorgen. Zo hebben wij personenauto’s, bedrijfswagens en (elektrische) leenfietsen beschikbaar. De leenfiets is gratis te gebruiken en voor een (bedrijfs)auto brengen wij € 10,- per dag in rekening. Omdat wij een BOVAG autobedrijf zijn, zit er op alle reparatiewerkzaamheden BOVAG garantie van zes maanden. De exacte voorwaarden voor particuliere en zakelijke klanten kunt u nalezen op onze website.

U kunt een afspraak maken via de website of bellen naar 0342-442582. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!