Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Auto reparatie Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Autoreparatie en storingsdiagnose

Goed onderhoud is essentieel voor het behoud en de betrouwbaarheid van uw auto. Bij het onderhoud wordt de auto nagekeken volgens een checklist van de fabrikant en de onderhoudsdelen worden vervangen op de momenten wanneer de fabrikant dat voorschrijft. Goed onderhoud betekent echter niet dat er geen storingen en/of onverwachte reparaties voor kunnen komen.

Reparatie volgens afspraak

Moderne auto’s worden alsmaar complexer. Het aantal veiligheidssystemen neemt toe, auto’s worden met meer elektronica uitgerust, multimediasystemen worden complexer en zijn verbonden met internet. Dit zijn nog maar een aantal van de mooie ontwikkelingen die gaande zijn, maar de kans op storingen kan toenemen.

Al deze technieken vragen om goed opgeleide autotechnici. Wij vinden het belangrijk dat onze automonteurs perfect opgeleid zijn. Zij volgen met veel plezier en interesse de aangeboden jaarlijkse trainingen die nodig zijn om de nieuwste auto’s te kunnen repareren. Uiteraard hebben wij ook de (diagnose) apparatuur en het benodigde (speciale) gereedschap om vrijwel alle storingen op te lossen en de benodigde reparaties op een professionele wijze zelf uit te kunnen voeren.

Als de auto nog in de fabrieksgarantie zit, is het belangrijk dat de reparaties volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd worden. Bij wat oudere auto kan het soms interessant zijn om reparaties met gebruikte of universele delen uit te voeren vanwege de kostenbesparing. Wij streven naar een persoonlijke aanpak en zullen in overleg met u bepalen wat de beste oplossing is.

Autoreparatie afspraak maken?

Wanneer er zich een storing voordoet of wanneer er een reparatie nodig is, kunnen wij voor passend vervangend vervoer zorgen. Zo hebben wij personenauto’s, bedrijfswagens en (elektrische) leenfietsen beschikbaar. De leenfiets is gratis te gebruiken en voor een (bedrijfs)auto brengen wij € 10,- per dag in rekening. Omdat wij een BOVAG-autobedrijf zijn, zit er op alle reparatiewerkzaamheden BOVAG garantie. De exacte voorwaarden voor particuliere en zakelijke klanten kunt u nalezen op deze website.

U kunt een afspraak maken via de website of bellen naar 0342-442582. Is het urgent, dan kunt u altijd direct langskomen. Wij zoeken dan naar een oplossing, onze medewerkers staan graag voor u klaar!