Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Auto reparatie Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Auto reparatie

Ondanks tijdig auto onderhoud kan er altijd een storing of ander mankement aan uw auto ontstaan. Dit komt natuurlijk nooit gelegen en is vervelend als het u overkomt. Bovendien ontstaat er zo een kostenpost waar u vaak niet op gerekend had. Daarom is het fijn om te weten dat Autobedrijf Gert Pater voor u klaar staat en u kan helpen met professionele auto reparatie. Wij streven hierbij naar een persoonlijke aanpak en zullen in overleg met u bepalen wat de beste oplossing is voor u en uw auto.

 

Maak direct een afspraak

 

Reparatie zonder zorgen

Wij zullen er altijd alles aan doen om de reparatiewerkzaamheden zo snel mogelijk voor u uit te voeren. Doordat wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste garageformule op het gebied van auto onderhoud en reparatie, zijn onze technici ware experts. Met de modernste diagnose apparatuur kunnen zij elke storing voor u achterhalen en ook het repareren of vervangen van onderdelen kunnen wij minstens net zo snel en vakkundig als de merkdealer. Valt uw auto nog onder de fabrieksgarantie? Dan zorgen onze monteurs dat deze garantie ook na de reparatiewerkzaamheden blijft gelden. Is uw auto al wat ouder, dan kan het juist lonen om bijvoorbeeld gebruik te maken van universele onderdelen. Wij bekijken altijd wat de beste oplossing voor u is en zullen voorafgaand met u overleggen over de te volgen aanpak.

 

Maak een afspraak voor reparatiewerkzaamheden

Wanneer u een afspraak maakt voor het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden voor vervangend vervoer. Een vervangende auto kost u €10,- per dag, een fiets is gratis. Omdat wij een BOVAG autobedrijf zijn, heeft u op alle reparatiewerkzaamheden zes maanden garantie. De exacte voorwaarden voor particulieren en zakelijke klanten kunt u nalezen op deze website. Plan uw afspraak voor auto reparatie eenvoudig zelf in via onze website of neem telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.