Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Audi A4 Avant 35TFSI

Audi A4 Avant 35TFSI Advanced Pano/Leer/Trekhaak

Bouwjaar: 2020

Km. stand: 84.610 km

Brandstof: Benzine

€ 32.900

De mogelijkheden bij Autobedrijf Gert Pater

Wanneer u als particulier een auto wil leasen, dan heeft u bij Autobedrijf Gert Pater verschillende mogelijkheden. De volgende drie opties bieden wij u aan in samenwerking met onze leasepartner BD Lease:

  • Doorlopend krediet.
    Dit betreft een flexibel krediet, waarbij u met inachtneming van een vastgesteld minimum zelf bepaalt hoeveel u maandelijks aflost. Hierbij kan het te betalen bedrag per maand dus verschillen.
  • Persoonlijke lening.
    Bij deze lening leent u een vast bedrag, waarbij de lening binnen een afgesproken periode dient te worden afgelost.
  • Huurkoop (slottermijn) financiering.
    Deze financiering wordt afgestemd op uw auto en de restwaarde ervan, waardoor het te betalen maandbedrag zo laag mogelijk uitvalt.

 

Goed om te weten

Wilt u privé een auto leasen? Dan is het goed om te weten dat bij welke leasevorm u ook kiest, u altijd zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van onderhoud, wegenbelasting, brandstof en de verzekering.

Wij bieden echter twee opties om het maandelijkse leasetarief te verlagen. Zo kunt u ervoor kiezen om een aanbetaling te doen waardoor het maandelijkse bedrag lager zal uitvallen. Daarnaast heeft u ook de optie voor een slotsom, hierbij betaalt u tijdens de looptijd alleen de rente over de slotsom en na de looptijd betaalt u de slotsom in één keer.

 

Privé auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater

Vrijwel alle occasions van Autobedrijf Gert Pater kunt u als particulier leasen. Maak een vrijblijvende leaseberekening voor uw gewenste occasion met behulp van onze online leasecalculator op deze pagina! Hiermee krijgt u binnen een paar eenvoudige stappen een indicatie van de maandelijkse leasekosten. Vervolgens kunt u geheel vrijblijvend een lease offerte aanvragen, waarbij wij een exacte berekening maken aan de hand van uw specifieke situatie. Heeft u nog vagen of wilt u graag eens bij ons langskomen om de mogelijkheden voor u te bespreken onder het genot van een kop koffie? Neem dan gerust contact met ons op.