Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Audi A3 Limousine 35TFSI

Audi A3 Limousine 35TFSI CoD Sport S-Line exterieur/Zwart

Bouwjaar: 2019

Km. stand: 62.879 km

Brandstof: Benzine

€ 24.500

Mogelijkheden auto leasen particulier 

Wanneer u privé een auto wilt leasen, dan heeft u bij Autobedrijf Gert Pater verschillende mogelijkheden. De volgende drie opties bieden wij u aan in samenwerking met BD Lease:

  • Doorlopend krediet. Dit is een flexibel krediet, waarbij u met inachtneming van een vastgesteld minimum zelf bepaald hoeveel u maandelijks aflost.
  • Persoonlijke lening. Bij deze lening leent u een vast bedrag en de lening wordt binnen een afgesproken periode afgelost.
  • Huurkoop (slottermijn) financiering. Deze financiering wordt afgestemd op uw auto en de restwaarde ervan, waardoor het te betalen maandbedrag zo laag mogelijk uitvalt.

 

Goed om te weten over auto leasen privé

Auto leasen als particulier? Dan is het goed om te weten dat bij welke vorm van financial lease u ook kiest, u altijd zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van onderhoud, wegenbelasting, brandstof en verzekering. Als u kiest voor een aanbetaling of slotsom, kunt u het maandelijkse lease tarief verlagen. Over de slotsom betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en vervolgens betaalt u het bedrag van de slotsom na de looptijd in één keer.

 

Privé auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater

Bijna alle occasions bij Autobedrijf Gert Pater kunt u als particulier leasen. Bekijk ons huidige aanbod en maak een vrijblijvende lease berekening voor uw gewenste occasion met onze leasecalculator op onze website! Hiermee heeft u binnen een paar stappen een indicatie wat een lease auto u als particulier gaat kosten. Vervolgens kunt u geheel vrijblijvend een lease offerte aanvragen, waarbij wij een exacte berekening maken aan de hand van uw specifieke situatie. Heeft u nog vagen of wilt u eens bij ons langskomen om de mogelijkheden van particuliere auto lease voor u te bespreken onder het genot van een kop koffie? Neem dan gerust contact met ons op.