Afspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Autogarage Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Welkom in onze autogarage in Barneveld

Autobedrijf Gert Pater in Barneveld is als merkonafhankelijk universeel autobedrijf hét betrouwbare adres voor vakkundig onderhoud aan uw auto.

Wij vinden het leuk om in onze autogarage een goed product te leveren. Voor ons is het onderhoud van uw auto of een reparatie aan uw auto iets wat wij met plezier uitvoeren. Uiteraard in overleg met u. Het is ook onze uitdaging om de reparatie of het onderhoud tegen een zo redelijke mogelijke prijs uit te voeren. Niet voor niets hanteren wij de slogan “Opmerkelijke service en verrassend betaalbaar”. Natuurlijk weten wij hoe belangrijk het is dat u mobiel blijft, daarom staat er altijd passend vervangend vervoer voor u klaar.

 

Afspraak maken

 

 

Ruud | Werkplaatsreceptie | Autobedrijf Gert Pater

Ruud
Werkplaatsreceptie

Theo | Chef Werkplaats | Autobedrijf Gert Pater

Theo
Chef werkplaats

 

Ons doel is om u op een eerlijke en deskundige wijze te begeleiden bij het onderhoud en/of de reparatie van uw auto.

 

Bosch Car Service

Als universeel, merkonafhankelijk autobedrijf, zijn wij aangesloten bij de garageconcept Bosch Car Service. BCS is de grootste merkonafhankelijke formule in Nederland. Doordat wij hier bij zijn aangesloten kunnen wij gebruik maken van de kennis die Bosch in huis heeft met betrekking tot de moderne voertuigtechniek. In elke auto zit wel een systeem of onderdeel dat door Bosch is ontwikkeld. Dankzij de technische trainingen die onze technici o.a. bij Bosch volgen zijn ze in staat het werk in onze autogarage optimaal uit te voeren.

 

Garantie

Op al onze werkzaamheden krijgt u zes maanden garantie. Als lid van BOVAG zit er op een reparatie of onderhoud die door ons garagebedrijf in Barneveld is uitgevoerd 6 maanden garantie. Dit geeft een stukje extra zekerheid. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw fabrieksgarantie uiteraard behouden blijft.

Autobedrijf Gert Pater │ thuis in alle merken!