Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Autogarage Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Welkom bij onze autogarage in Barneveld

Autobedrijf Gert Pater is als merkonafhankelijke autogarage in Barneveld hét betrouwbare adres voor vakkundig onderhoud aan uw auto.

Het onderhouden en repareren van uw auto is iets wat onze monteurs iedere dag met plezier doen. Daarnaast wordt ons werkplaatspersoneel regelmatig bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardig werk leveren, al meer dan 35 jaar. Daarnaast rekenen wij redelijke prijzen voor onze services. “Opmerkelijke service en verrassend betaalbaar” is natuurlijk niet voor niets onze slogan.

 

Afspraak maken

 

 

Ruud Pater | Directeur | Autogarage Gert Pater Barneveld

Ruud Pater
Directeur

Theo | Werkplaats chef | Autogarage Gert Pater Barneveld

Theo
Chef werkplaats

 
Het is ons doel om u op een eerlijke én deskundige wijze mee te nemen in het onderhoud en/of de reparatie van uw auto. Zo weet u precies welke reparaties er zijn uitgevoerd en om welke reden deze zijn gerepareerd. Te allen tijde wordt u vooraf op de hoogte gesteld van het werk, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Bosch Car Service autogarage

Als universele autogarage zijn wij aangesloten bij het garageconcept Bosch Car Service (BSC). BCS is de grootste merkonafhankelijke formule in Nederland. Doordat wij hierbij zijn aangesloten, kunnen wij gebruikmaken van de kennis die zij in huis hebben met betrekking tot de moderne voertuigtechniek. Onze monteurs volgen met regelmaat technische trainingen, waardoor ze alle kennis en ervaring in huis hebben om zelfs de lastigste storingen te verhelpen.

 

Garantie op onze werkzaamheden

Als lid van de BOVAG ontvangt u op alle werkzaamheden die in onze autogarage worden uitgevoerd, zes maanden garantie. Dit geeft u net een stukje extra zekerheid. Daarnaast voeren wij reparaties en onderhoud aan uw auto exact volgens de fabrieksregels uit. Zo kunnen wij er tevens voor zorgen dat de fabrieksgarantie van uw auto blijft behouden wanneer hier nog sprake van is.

 

Thuis in alle merken

Doordat Autobedrijf Gert Pater een merkonafhankelijke autogarage is kunnen wij reparaties en onderhoud uitvoeren voor vrijwel alle automerken. Dit betekent ook dat wij geen verplichtingen of contracten hebben met bepaalde automerken en wij een volledig zelfstandige autogarage/autobedrijf zijn.

Mocht u graag uw auto door ons willen laten onderhouden of repareren kunt u een werkplaatsafspraak inplannen middels ons online afsprakenmodule.

 

Autobedrijf Gert Pater │ thuis in alle merken!