Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Auto onderhoud Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Auto onderhoud

Autobedrijf Gert Pater voert auto onderhoud uit aan alle voorkomende merken en modellen. In onze moderne werkplaats voeren wij APK's, onderhoudsbeurten, service van uw airconditioning en ruitreparatie of vervanging uit. Wij raden u aan om het door de fabrikant geadviseerde onderhoudsschema van uw automerk aan te houden, zodat de auto in optimale conditie blijft. Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur en een goede betrouwbaarheid van de auto. Tevens kan goed onderhoud ervoor zorgen dat grote reparaties voorkomen kunnen worden. Heeft uw auto onderhoud nodig? Autobedrijf Gert Pater geeft, indien gewenst, eerst een kostenindicatie. Wanneer de monteur tijdens de onderhoudsbeurt extra punten tegenkomt vragen wij altijd eerst uw toestemming.

 

Afspraak maken

 

Ruime ervaring met auto onderhoud

Met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie, heeft Autobedrijf Gert Pater veel kennis en ervaring opgedaan. Daarom kunt u ervan uitgaan dat u bij complexe problemen met uw auto bij ons op de juiste plek bent. Wanneer u al voor een langere tijd een probleem met uw auto probeert op te lossen, kunt u dit vrijblijvend aan ons voorleggen. Onze gespecialiseerde monteurs zijn dagelijks werkzaam met uiteenlopende merken en modellen zoals Audi, BMW, Opel, Peugeot, RenaultVolkswagen en Volvo. Daarnaast garanderen wij met ons garagebedrijf hetzelfde topniveau als uw merkdealer, maar dan tegen een lager tarief. 

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt?

Wij nemen de tijd voor elke klant en vinden het belangrijk om een persoonlijke service aan te bieden, waarbij wij altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw auto en uzelf. Via onze website kunt u gemakkelijk een onderhoudsbeurt inplannen en zien wanneer er plek is. Heeft u nog andere vragen over een onderhoudsbeurt, of wilt u telefonisch een afspraak inplannen? Bel ons dan via 0342-442582 of stuur een mail naar info@gertpater.nl!