Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Auto onderhoud Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Auto onderhoud

Onze monteurs zijn gekwalificeerd om auto onderhoud uit te voeren aan alle voorkomende merken en modellen. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar u welkom bent voor APK, een grote- of kleine beurt, service van uw airconditioning en ruitreparatie of vervanging. Wij raden u aan om de intervallen van de fabrikant aan te houden als het gaat om onderhoud van uw auto. Op deze manier komt u niet zo snel voor verrassingen en onverwacht hoogte kosten te staan. Wij hanteren bovendien een persoonlijke werkwijze, waarbij we u altijd eerst een indicatie van de te verwachte kosten zullen geven. Komt een van onze technici vervolgens extra reparatiepunten tegen waardoor de kosten hoger uit zouden vallen, dan vragen wij u altijd eerst om toestemming.

 

Afspraak maken

 

Al ruim 35 jaar ervaring met auto onderhoud

Omdat Autobedrijf Gert Pater al meer dan 35 jaar bestaat, hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van onderhoud en reparatie. Heeft u een exotische storing of een probleem waarvan de oorzaak maar niet gevonden kan worden? Leg deze dan eens vrijblijvend aan ons voor, grote kans dat wij u kunnen helpen. Onze monteurs werken dagelijks aan uiteenlopende merken en modellen zoals de auto's van Opel, Peugeot, Seat, Volkswagen, Citroën, BMW en Audi. Het niveau van onze werkplaats is minimaal gelijk aan het niveau van de merkdealer, alleen de prijzen liggen een stuk lager. 

Het niveau van onze autotechnici kunnen wij op een dergelijk hoog niveau houden, omdat wij als autobedrijf zijn aangesloten bij de garageformule Bosch Car Service. Bosch Car Service zorgt ervoor dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot autotechniek en verzorgt regelmatig cursussen en bijscholingen voor ons. Als extra zekerheid voor u zijn wij bovendien lid van BOVAG. Dit betekent dat bij onderhoud heldere voorwaarden van toepassing zijn en dat u 6 maanden garantie krijgt op uitgevoerde werkzaamheden.

 

Afspraak maken voor onderhoud?

Doordat wij geen duur pand op een A-locatie hebben, kunnen wij u een voordelig alternatief bieden voor onderhoud bij de merkdealer. Bovendien streven wij een persoonlijke benadering na, waarbij wij altijd de oplossing proberen te zoeken die het beste is voor u en uw auto. Een afspraak voor auto onderhoud kunt u direct inplannen via onze website, u kunt hier gelijk zien wanneer wij tijd voor u hebben. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of langs komen om een afspraak te maken.