Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Auto onderhoud Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Auto onderhoud bij Autobedrijf Gert Pater

Autobedrijf Gert Pater in Barneveld voert auto onderhoud uit aan alle gangbare automerken en modellen. In onze moderne werkplaats voeren wij APK's, onderhoudsbeurten, airco service en reparaties uit. Het regelmatig laten onderhouden van uw auto is belangrijk, omdat dit zorgt voor een langere levensduur en optimale conditie van uw auto. Tevens kan het ervoor zorgen dat grote, dure reparaties worden voorkomen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan een contact met ons op of plan direct een werkplaatsafspraak in!

 

Werkplaatsafspraak maken

 

Het verschil tussen grote en kleine onderhoudsbeurten

Bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld kunt u terecht voor zowel grote als kleine onderhoudsbeurten voor uw auto, maar wat kunt u hier precies van verwachten? Nadat uw auto een kleine onderhoudsbeurt bij ons heeft gekregen kunt u erop rekenen dat wij de olie van uw auto hebben ververst en de oliefilter hebben vervangen. Daarnaast controleren wij uw auto op veel verschillende punten, denk hierbij aan de remmen, banden en nog veel meer.

Nadat er een grote onderhoudsbeurt bij uw auto is uitgevoerd zal uw auto in de best mogelijke staat verkeren. Tijdens een grote beurt controleren wij alle vloeistoffen waaronder olie en koelvloeisof en zullen wij deze waar nodig bijvullen. Daarnaast worden de filters zoals luchtfilters en brandstoffilters vervangen en controleren onze vakkundige monteurs alle onderdelen. Na een onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Gert Pater kunnen wij u garanderen dat u weer veilig de weg op gaat.

 

Ruime ervaring met auto onderhoud

Met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van auto onderhoud, heeft Autobedrijf Gert Pater veel kennis en ervaring opgedaan. We hebben inmiddels dan ook een grote vaste klantenkring waar we trots op zijn!

Doordat wij een merkonafhankelijk autobedrijf zijn, zijn onze gespecialiseerde monteurs dagelijks werkzaam met uiteenlopende merken én modellen zoals AudiBMWOpelPeugeotRenaultVolkswagen en Volvo. Daarnaast garanderen wij met ons garagebedrijf dezelfde kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden en services als die van uw merkdealer, maar dan tegen een lager tarief.

 

Afspraak maken?

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd voor iedere klant en zoeken altijd naar de beste oplossing voor u en uw auto. Via onze website kunt u gemakkelijk een onderhoudsbeurt inplannen en zien wanneer er plek is. Heeft u nog andere vragen over een onderhoudsbeurt, of wilt u telefonisch een afspraak inplannen? Bel ons dan via 0342-442582 of stuur een mail naar info@gertpater.nl!