Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Tweedehands auto kopen Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Tweedehands auto kopen bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld

Bent u van plan om een nieuwe of (jong) gebruikte auto te kopen? Onze medewerkers helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte auto! Bij het kopen van een auto komt u namelijk best voor een aantal keuzes te staan. Welk merk heeft uw voorkeur, aan welke wensen en eisen moet de auto voldoen en wat is uw budget? Autobedrijf Gert Pater in Barneveld heeft een ruime voorraad auto's van diverse merken in verschillende prijsklassen. Als BOVAG autobedrijf zijn wij al meer dan 35 jaar hét betrouwbare adres in Barneveld en omstreken voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto! Bekijk alvast ons huidige aanbod op onze website.

Bekijk onze occasions

 

Openingstijden

U bent uiteraard van harte welkom aan de Valkseweg 180 in Barneveld om onze auto's te komen bezichtigen en eventueel een proefrit te maken. Onderstaand vindt u onze openingstijden.

Maandag t/m donderdag  08.00 - 18.00 uur
Vrijdag  08.00 - 17.00 uur
Zaterdag  08.00 - 16.00 uur

Medewerkers autoverkoop

Bent u benieuwd door wie u wordt geholpen wanneer u geïnteresseerd bent in een auto van Autobedrijf Gert Pater? Graag stellen wij u voor aan onze verkopers die u verder zullen helpen bij de eventuele aankoop van een nieuwe auto of occasion.

Kees-Peter Stoffelsen | Autoverkoop | Autobedrijf Gert Pater

Kees-Peter Stoffelsen

Gerhard Huisman | Autoverkoop | Autobedrijf Gert Pater

Gerhard Huisman

 

Levering en garantie

Wanneer u een auto koopt bij Autobedrijf Gert Pater, bieden wij bij al onze auto's een servicepakket aan. Garantie en aflevercondities zijn afhankelijk van het gekozen servicepakket. Meer informatie over deze pakketten vindt u op de pagina servicepakketten.

 

BOVAG garantie

BOVAG biedt u als hét keurmerk in mobiliteit de zekerheid van garantie mocht reparatie onverhoopt nodig zijn in de eerste maanden na de aankoop van uw auto. Lees hier meer over de BOVAG Garantievoorwaarden die bij ons van toepassing zijn. Ook voor zakelijke rijders gelden er BOVAG garantievoorwaarden.

Heeft u vragen over de levering en garantie van onze auto's? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!