Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Tweedehands auto kopen Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Auto kopen: tweedehands of nieuwe auto kopen

Bij het kopen van een auto komt heel wat kijken. Welk merk heeft uw voorkeur, wat is het budget en waar vindt u een betrouwbaar adres? Autobedrijf Gert Pater helpt u graag om antwoord te geven op deze vragen. En dat betrouwbare adres? Dat zijn wij!

Naast de occasions kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe auto. Kom gerust eens langs voor een oriënterend gesprek. Wij staan voor u klaar om samen met u deze uitdaging aan te gaan.

 

Occasions bekijken

 

Medewerkers autoverkoop

Door wie wordt u geholpen als u informatie over de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto wilt hebben? Graag stellen wij u voor aan onze verkopers die u helpen bij de oriëntatie en eventuele aankoop van een occasion of nieuwe auto.

 

Kees-Peter Stoffelsen | Autoverkoop | Autobedrijf Gert Pater

Kees-Peter Stoffelsen

Gerhard Huisman | Autoverkoop | Autobedrijf Gert Pater

Gerhard Huisman

 

Levering en garantie

Bij Autobedrijf Gert Pater bieden wij bij alle occasions een servicepakket aan. Garantie en aflevercondities zijn afhankelijk van het gekozen servicepakket. Meer informatie hierover vindt u op de pagina servicepakketten.

BOVAG biedt u als keurmerk in mobiliteit de zekerheid van garantie mocht reparatie onverhoopt nodig zijn in de eerste maanden na de aankoop van uw auto. Zie de Algemene Voorwaarden BOVAG Autobedrijven

Voor de zakelijke markt zijn er de Algemene Voorwaarden zakelijke markt BOVAG Autobedrijven

Daarnaast werken wij met de Nationale Auto Pas (NAP), waarin de kilometerstand van de auto’s wordt gegarandeerd. De BOVAG Pechhulp verzekering, die wij u aanbieden, zorgt er tenslotte voor dat u altijd goed voorbereid de weg op gaat.

 

Openingstijden autoverkoop

Maandag t/m donderdag  08.00 - 18.00 uur
Vrijdag  08.00 - 17.00 uur
Zaterdag  08.00 - 16.00 uur

Buiten openingstijden op afspraak.