Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Lidmaatschappen en erkenningen

Wij zijn aangesloten bij BOVAG onafhankelijke autobedrijven

BOVAG

Autobedrijf Gert Pater is aangesloten bij de BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, hét kwaliteitskeurmerk in mobiliteit. Als BOVAG-bedrijf moeten wij voldoen aan strenge eisen, die jaarlijks worden gecontroleerd. Zo bieden wij onze klanten de zekerheid dat ze met een betrouwbaar en deskundig bedrijf te maken hebben.

Wij zijn een door het RDW erkend autobedrijf

 

RDW

De RDW is de Nederlandse toelatingsautoriteit voor voertuigen en de beheerder van de basisregistratie motorvoertuigen in Nederland. In deze registratie staan voertuiggegevens en de gegevens van de eigenaar/houder.

   
Autobedrijf Gert Pater is aangesloten bij Bosch Car Service

 

Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Autobedrijf Gert Pater is aangesloten bij deze formule en heeft daardoor onder andere toegang tot opleidingen en trainingen voor de medewerkers.

Autobedrijf Gert Pater | Autoglaz Barneveld

 

Autoglaz

Autoglaz is een landelijke formule, gespecialiseerd in het repareren en vervangen van autoruiten. Autobedrijf Gert Pater is officieel partner van Autoglaz. Onder de naam Autoglaz Barneveld voeren wij ruit reparaties uit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Erkend Duurzaam certificaat | Autobedrijf Gert Pater

 

Erkend Duurzaam

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA en STIBA en wordt uitgevoerd door het IvDM. Autobedrijf Gert Pater is in het bezit van het certificaat Erkend Duurzaam. Dit is het bewijs dat wij in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame veranderingen hebben doorgevoerd. Het Instituut voor duurzame mobiliteit (IvDM) reikt dit certificaat uit aan bedrijven uit de mobiliteitsbranche die na een uitgebreide kwaliteitsaudit duurzaam zijn bevonden.