Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Autoruit reparatie | Autoglaz Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Autoruitschade of een sterretje?

Heeft u een sterretje of barst in de (voor)ruit van uw auto? Dan dient dit zo snel mogelijk te worden gerepareerd om ergere autoruitschade te voorkomen. Bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld kunnen wij uw ruitschade snel en vakkundig repareren, of wanneer het nodig is uw complete autoruit vervangen.

 

Ruitreparatie inplannen

 

Ruit reparatie door Autobedrijf Gert Pater

Autobedrijf Gert Pater is aangesloten bij Autoglaz. Daarom voeren wij de ruitreparaties uit onder de naam Autoglaz Barneveld. Als u zich bij ons meldt met ruitschade kunnen wij beoordelen of er een sterreparatie mogelijk is of dat de autoruit in zijn geheel vervangen moet worden. De kosten hiervan worden vooraf met u besproken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Bent u verzekerd voor autoruitschade? Dan zorgen wij voor een efficiënte afhandeling met uw verzekeraar.

Voor het uitvoeren van een polischeck en het aanvragen van een opdrachtnummer bij de verzekeraar is alleen een groene kaart nodig en worden er foto’s van de autoruitschade gemaakt. Dus vergeet zeker niet de groene kaart mee te nemen naar uw afspraak, dan wordt namelijk de rest allemaal door ons geregeld!

 

Autoruit vervangen

Indien de ruitschade erger is en de complete autoruit dient te worden vervangen, kunt u ook bij ons terecht voor een afspraak. Direct nadat de polischeck is uitgevoerd zullen wij de autoruit bestellen en de vervanging hiervan met u inplannen. Het is bij ons niet mogelijk om de gehele autoruit te vervangen terwijl u wacht, dit om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Het vervangen van de autoruit én het drogen van de kit waarmee de voorruit wordt vastgekit kan doorgaans wel 3 tot 5 uur duren. Zij- en achterruiten zijn doorgaans wat sneller geplaatst, hier kan dus in de meeste gevallen wel op worden gewacht.

Voordelen bij Autobedrijf Gert Pater

Uw voordelen bij het vervangen van een autoruit of sterreparatie door Autobedrijf Gert Pater:

  • Reparatie op het vertrouwde adres;
  • Eventueel in combinatie met onderhoud;
  • De afwikkeling van de ruitschade wordt volledig door ons verzorgd;
  • Reparatie door een gecertificeerd autobedrijf.

Autoruitschade? Bel 0342 401 012