Afspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Autoruit reparatie | Autoglaz Barneveld

Autoruitschade

Een sterretje in de voorruit, een barst in de ruit of een ingeslagen autoruit? Autoruitschade wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben om erger te voorkomen. Bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld kunnen wij uw ruitschade snel en vakkundig verhelpen of wanneer het nodig is zelfs uw autoruit vervangen.

 

Ruitreparatie inplannen

 

Ruit reparatie door Autobedrijf Gert Pater

Autobedrijf Gert Pater is aangesloten bij Autoglaz. Als u zich meldt met een ruitschade kunnen wij ter plaatse beslissen of er een sterreparatie mogelijk is, of dat de ruit in zijn geheel vervangen dient te worden. Voor het uitvoeren van een polischeck en het aanvragen van een opdrachtnummer bij de verzekeraar is alleen een groene kaart nodig en worden er foto’s van de ruitschade gemaakt. Dus wanneer de auto en groene kaart aanwezig zijn, wordt de rest geregeld door ons!

Autoruit vervangen

Voor een autoruit vervanging kan op korte termijn een afspraak worden gemaakt. Na het uitvoeren van de polischeck wordt de ruit besteld en de vervanging ervan ingepland. Om de kwaliteit te waarborgen kan deze procedure helaas niet uitgevoerd worden terwijl u wacht, vervanging van de voorruit en drogen van de kit duurt doorgaans namelijk 3-5 uur. Zij- en achterruiten zijn sneller geplaatst, hier kan in de meeste gevallen wel op gewacht worden.

 

Uw voordelen bij het vervangen van een autoruit of sterreparatie door Autobedrijf Gert Pater:

 

  • Reparatie op het vertrouwde adres
  • Eventueel in combinatie met onderhoud
  • De afwikkeling van de ruitschade wordt volledig door ons verzorgd
  • Uitsluitend gebruik van originele O.E.M. autoruiten

 

Autoruitschade? Bel 0342-401012