Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Autoruit reparatie | Autoglaz Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

 

Autoruitschade of een sterretje?

Een sterretje in de voorruit, een barst in de ruit of een ingeslagen autoruit? Autoruitschade wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben om erger te voorkomen. Bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld kunnen wij uw ruitschade snel en vakkundig repareren, of wanneer het nodig is uw autoruit vervangen.

 

Ruitreparatie inplannen

 

Ruit reparatie door Autobedrijf Gert Pater

Autobedrijf Gert Pater is aangesloten bij Autoglaz. Wij voeren de ruitreparaties uit onder de naam Autoglaz Barneveld. Als u zich bij ons meldt met een ruitschade kunnen wij beoordelen of er een sterreparatie mogelijk is, of dat de autoruit in zijn geheel vervangen moet worden. De kosten hiervan worden vooraf met u besproken. Bent u verzekerd voor autoruitschade, dan zorgen wij voor een efficiënte afhandeling met uw verzekeraar.

Voor het uitvoeren van een polischeck en het aanvragen van een opdrachtnummer bij de verzekeraar is alleen een groene kaart nodig en worden er foto’s van de ruitschade gemaakt. Dus wanneer de auto en groene kaart aanwezig zijn, wordt de rest geregeld door ons!

 

Autoruit vervangen

Dient uw complete autoruit vervangen te worden? Bij Autobedrijf Gert Pater kunt u op korte termijn een afspraak maken. Na het uitvoeren van de polischeck wordt de ruit besteld en de vervanging ervan ingepland. Om de kwaliteit te waarborgen kan het vervangen van de voorruit helaas niet gebeuren terwijl u wacht, het vervangen van de autoruit en drogen van de kit duurt doorgaans namelijk 3-5 uur. Zij- en achterruiten zijn sneller geplaatst, hier kan in de meeste gevallen wel op gewacht worden.

Uw voordelen bij het vervangen van een autoruit of sterreparatie door Autobedrijf Gert Pater:

  • Reparatie op het vertrouwde adres;
  • Eventueel in combinatie met onderhoud;
  • De afwikkeling van de ruitschade wordt volledig door ons verzorgd;
  • Reparatie door een gecertificeerd bedrijf.

Meer informatie over Autoglaz vindt u op de website van Autoglaz.

 

Autoruitschade? Bel 0800 235 45 29