Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Audi A4 Avant 35TFSI

Audi A4 Avant 35TFSI Advanced Pano/Leer/Trekhaak

Bouwjaar: 2020

Km. stand: 84.610 km

Brandstof: Benzine

€ 31.900

De voordelen van financial lease

Financial lease is een leasevorm welke specifiek is ontwikkeld voor ondernemers. Deze vorm van leasen is zeker geschikt voor u wanneer u op zoek bent naar een auto waar u zelf de economische eigenaar van wil zijn, maar niet wil dat uw liquiditeit wordt aangetast. Bij financial lease komt de leaseauto dus op uw naam te staan, wat betekent dat u zelf verantwoordelijk zal zijn voor het onderhoud, de motorrijtuigenbelasting, verzekering en eventuele economische risico’s.

Bij een financial lease auto van Autobedrijf Gert Pater bepaalt u zelf de looptijd van de overeenkomst. Een aanbetaling en een financiering met een slottermijn die in overeenstemming is met de verwachte restwaarde van uw auto is tevens mogelijk.

Wanneer u kiest voor een financial lease auto, is het maandelijks te betalen bedrag gelijk, aangezien de rente gedurende de gehele looptijd hetzelfde blijft. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Steeds meer ondernemers kiezen voor zakelijke auto lease op basis van een financial lease overeenkomst, omdat u niet voor verrassingen komt te staan!

 

Operational lease

Bij operational lease (full en netto) is de leasemaatschappij de economische eigenaar van de auto. Ook alle bijkomende kosten met betrekking tot onderhoud en verzekering neemt de leasemaatschappij voor zijn rekening. Dit is een echte all-in oplossing voor wanneer u precies wil weten waar u aan toe bent. Ook deze vorm van zakelijk leasen kan geheel naar uw eigen wens worden ingericht. Zo zijn er diverse uitbreidingen mogelijk met zelfs pechhulp en vervangend vervoer in geheel Europa. Na afloop van de leasetermijn is er bovendien de optie om de auto te kopen van de leasemaatschappij.

 

Zakelijk auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater?

Zakelijk een auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater is maatwerk. U kunt uw gewenste occasion voor de volledige waarde (excl. BTW), inclusief opties én accessoires financieren. Bovendien kunt u uw huidige auto bij ons inruilen wanneer u ervoor kiest om bij te leasen. Met de leasecalculator op onze website krijgt u in enkele stappen een indicatie van het maandelijkse leasetarief, volledig gebaseerd op uw specifieke situatie. Een berekening met de leasecalculator is natuurlijk geheel vrijblijvend. Indien gewenst zal één van onze adviseurs vervolgens contact met u opnemen om een definitieve leaseaanvraag op te stellen.