Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback 40TFSI-e S-Line Alcantara/Matrix/Adaptiv

Bouwjaar: 2022

Km. stand: 32.243 km

Brandstof: Hybride

€ 38.900

Voordelen auto leasen zakelijk

Financial lease is een lease vorm welke specifiek is ontwikkeld voor ondernemers. Deze vorm van leasen is voor u geschikt wanneer u op zoek bent naar een auto waarvan u zelf eigenaar wilt zijn, maar niet wilt dat uw liquiditeit wordt aangetast. Bij financial lease komt de auto op uw naam te staan. U bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, de motorrijtuigenbelasting en de verzekering. Ook draagt u zelf de economische risico’s. Bij een financial lease auto van Autobedrijf Gert Pater bepaalt u de looptijd van de overeenkomst, een aanbetaling is mogelijk en een financiering met een slottermijn die in overeenstemming is met de verwachte restwaarde van uw auto.

Wanneer u kiest voor een financial lease auto, is het maandelijks te betalen bedrag gelijk, aangezien de rente gedurende de gehele looptijd hetzelfde blijft. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Steeds meer ondernemers kiezen zakelijk auto lease op basis van een financial lease overeenkomst, omdat het een helder product is dat u veel zekerheid biedt!

 

Operational lease

Bij operational lease (full en netto) is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Ook alle bijkomende kosten met betrekking tot onderhoud en verzekering neemt de leasemaatschappij voor zijn rekening. Een echte all-in oplossing. Ook deze vorm van zakelijk leasen kan geheel naar eigen wensen worden opgesteld, er zijn diverse uitbreidingen mogelijk met zelfs pechhulp en vervangend vervoer in geheel Europa. Na afloop van de lease termijn is er bovendien de optie om de auto te kopen.

 

Zakelijk auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater?

Zakelijk een auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater is maatwerk. U kunt uw gewenste occasion voor de volledige waarde (excl. BTW) inclusief opties en accessoires financieren. Bovendien kunt u uw huidige auto bij ons in ruilen wanneer u ervoor kiest om bij ons zakelijk een auto te leasen. Wanneer gewenst is een aanbetaling ook mogelijk, maar dit is niet verplicht. Met de leasecalculator op onze website krijgt u in enkele stappen een indicatie van het maandelijkse lease tarief, gebaseerd op uw specifieke situatie. Dit is geheel vrijblijvend. Eén van onze leaseadviseurs zal vervolgens contact met u opnemen en indien u dit wenst, een definitieve leaseaanvraag opstellen.