Afspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback 1.2TSI/Xenon/Clima/LM Velgen/BiTone

Bouwjaar: 2013

Km. stand: 127.587 km

Brandstof: Benzine

€ 11.500

De voordelen van een financial lease auto

Financial lease is een lease vorm welke specifieke is ontwikkeld voor ondernemers. Deze vorm van leasen is voor u geschikt wanneer u op zoek bent naar een auto, zelf eigenaar van de auto wilt zijn, maar niet wilt dat uw liquiditeit wordt aangetast. Bij financial lease komt de auto op uw naam te staan, u bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, de motorrijtuigenbelasting en de verzekering. Ook draagt u zelf de economische risico’s. Bij een financial lease occasion van Autobedrijf Gert Pater bepaalt u de looptijd van de overeenkomst, een aanbetaling is mogelijk en een financiering met een slottermijn die in overeenstemming is met de verwachte restwaarde van uw auto.

Maandelijks is het te betalen lease bedrag gelijk, aangezien de rente gedurende de gehele looptijd hetzelfde blijft. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om zakelijk een auto te leasen op basis van een financial lease overeenkomst, omdat het een helder product is dat u veel zekerheid biedt!

 

Operational lease

Bij operational lease (full en netto) is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Ook alle bijkomende kosten met betrekking tot onderhoud en verzekering neemt de leasemaatschappij voor zijn rekening. Een echte all-in oplossing. Ook deze vorm van leasen kan geheel naar eigen wensen worden opgesteld, er zijn diverse uitbreidingen mogelijk met zelfs pechhulp en vervangend vervoer in geheel Europa. En na afloop van de lease termijn is er de optie om de auto te kopen.

 

Zakelijk auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater?

Zakelijk een auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater is maatwerk. U kunt uw gewenste occasion voor de volledige waarde (excl. BTW) inclusief opties en accessoires financieren. Bovendien kunt u uw huidige auto bij ons in ruilen wanneer u een auto bij ons leaset. En wanneer gewenst is een aanbetaling ook mogelijk, maar dit is niet verplicht. Met de leasecalculator op onze website krijgt u in enkele stappen een indicatie van het maandelijkse lease tarief, gebaseerd op uw specifieke situatie. Dit is geheel vrijblijvend. Eén van onze leaseadviseurs zal vervolgens contact met u opnemen en indien u dit wenst, een definitieve leaseaanvraag opstellen.