Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook
Onderhoud en reparatie hybride en elektrische auto's | Autobedrijf Gert Pater

Onderhoud elektrische auto’s

De overgang naar elektrische voertuigen is een feit! Dit merken wij in de werkplaats en in de verkoop aan de hand van het stijgende aantal hybride en elektrische auto’s. Met name door de belastingvoordelen is elektrisch rijden met de jaren steeds populairder geworden. Nieuwe ontwikkelingen en technieken zorgen helaas ook altijd voor nieuwe uitdagingen op het gebied van onderhoud. Onze monteurs zijn goed opgeleid en gespecialiseerd om deze problemen te begrijpen én te verhelpen. Voor onderhoud aan uw elektrische- of hybride auto bent u daarom van harte welkom bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld!

Maak een werkplaatsafspraak

 

Vakkundige en ervaren monteurs

Met de stijgende populariteit van hybride- en elektrische auto’s werd er van onze monteurs om veel nieuwe kennis gevraagd. Daarom hebben al onze monteurs een speciale training gevolgd, waarvan sommige zelfs vervolgtrainingen hebben doorlopen en hierin zijn gespecialiseerd. Ook is Autobedrijf Gert Pater officieel partner van Bosch Car Service, waardoor onze monteurs jaarlijks getraind worden om te werken met de nieuwste ontwikkelingen en volgens de nieuwste richtlijnen. Vanzelfsprekend beschikken wij daarnaast over de fabrikantsdata, (originele)diagnoseapparatuur en speciale gereedschap, waardoor wij merkonafhankelijk uw hybride of elektrische auto optimaal kunnen onderhouden en repareren.

 

Voordelen van onderhoud bij Autobedrijf Gert Pater

Naast het gespecialiseerde vakmanschap van onze monteurs, maakt u gebruik van nog meer voordelen wanneer u een onderhoudsbeurt uit laten voeren bij ons. Bij Autobedrijf Gert Pater krijgt u een onderhoudsbeurt van hetzelfde niveau als bij uw merkdealer, alleen dan tegen een lager tarief. En mocht tijdens de onderhoudsbeurt blijken dat een reparatie noodzakelijk is, zorgen wij ervoor dat u passend vervangend vervoer krijgt. Hierbij kunt u kiezen uit personenauto’s, bedrijfswagens of een elektrische leenfiets. Voor een auto brengen wij € 10,- per dag in rekening en de fiets is gratis te leen.

 

Onderhoud aan uw elektrische auto in Barneveld

Met al ruim 35 jaar ervaring voert Autobedrijf Gert Pater onderhoud en reparatie uit voor verschillende automerken. Zorg met een onderhoudsbeurt dat uw auto een langere levensduur heeft en u alle vertrouwen in uw auto kunt hebben. Is uw elektrische auto toe aan een onderhoudsbeurt, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via 0342-442582 of via ons online contactformulier.