Afspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback 1.2TSI/Xenon/Clima/LM Velgen/BiTone

Bouwjaar: 2013

Km. stand: 127.587 km

Brandstof: Benzine

€ 11.500

Mogelijkheden bij particulier auto leasen

Wanneer u als particulier een gebruikte of nieuwe auto wilt leasen, heeft u bij Autobedrijf Gert Pater drie mogelijkheden. De volgende mogelijkheden bieden wij u aan in samenwerking met BD Lease:

  • Doorlopend krediet. Dit is een flexibel krediet, waarbij u met inachtneming van een vastgesteld minimum zelf bepaald hoeveel u maandelijks aflost.
  • Persoonlijke lening. Bij deze lening leent u een vast bedrag en de lening wordt binnen een afgesproken periode afgelost.
  • Huurkoop (slottermijn) financiering. Deze financiering wordt afgestemd op uw auto en de restwaarde ervan, waardoor het te betalen maandbedrag zo laag mogelijk uitvalt.

 

Goed om te weten over een privé lease auto

Heeft u interesse om als particulier een gebruikte of nieuwe auto te leasen, dan is het goed om te weten dat bij welke vorm van financial lease u ook kiest, u altijd zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van onderhoud, wegenbelasting, brandstof en verzekering. Als u kiest voor een aanbetaling of slotsom, kunt u het maandelijkse lease tarief verlagen. Over de slotsom betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en vervolgens betaalt u het bedrag van de slotsom na de looptijd in één keer.

 

Particulier auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater

Bijna alle occasions bij Autobedrijf Gert Pater kunt u als particulier leasen. Bekijk ons huidige aanbod en maak een vrijblijvende lease berekening voor uw gewenste occasion met onze leasecalculator op onze website! Hiermee heeft u binnen een paar stappen een indicatie wat een lease auto u gaat kosten. Vervolgens kunt u geheel vrijblijvend een lease offerte aanvragen, waarbij wij een exacte berekening maken aan de hand van uw specifieke situatie. Heeft u nog vagen of wilt u eens bij ons langskomen om de mogelijkheden voor u te bespreken onder het genot van een kop koffie? Neem dan gerust contact met ons op.