Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Team van Autobedrijf Gert Pater

 

Over ons

Ruud Pater | Directeur | Autobedrijf Gert PaterIn juni 2022 is het autobedrijf overgenomen door Ruud Pater, de zoon van Gert en Bertha Pater. In 2016 is Ruud bij Autobedrijf Gert Pater in dienst gekomen als werkplaatreceptionist. In de loop van de jaren is hij steeds meer betrokken geraakt bij de bedrijfsvoering en onderstreept de visie van Gert Pater op ondernemen. Een familiebedrijf wordt voortgezet, waarbij Gert en Bertha op de achtergrond betrokken blijven.

 

Gert en Bertha Pater | Autobedrijf Gert Pater

Opgericht in 1985

Passie voor autotechniek en de wens om klanten te ontzorgen. Voor Gert Pater dé redenen om in 1985 te starten met zijn autobedrijf. In de loop der jaren breidden zowel de werkplaats als het team zich uit. Ook zijn we ons gaan toeleggen op het verkopen van nieuwe en tweedehands auto’s. Zo zijn we uitgegroeid tot een eigentijds en professioneel onafhankelijk autobedrijf met een dijk van een positie in de regio.

 

 

Autobedrijf van het Jaar 

In 2009 sleepte Autobedrijf Gert Pater de felbegeerde titel "Mijn Autobedrijf van het Jaar" in de wacht. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. 16.000 automobilisten brachten hun stem uit op hun favoriete autobedrijf. Vakgenoten kozen tijdens het BOVAG Jaarcongres de winnaar: Autobedrijf Gert Pater! Voor ons was dit uiteraard een bekroning op ons werk.

In 2018 hebben wij opnieuw ons aangemeld voor de verkiezing van Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar en zijn wij tot de halve finale gekomen.

 

Welkom bij Autobedrijf Gert Pater

Maak kennis met de huiselijke en informele sfeer bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld. Wij streven ernaar onze klanten te behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden. Concreet betekent dit dat wij klanten op een eerlijke en deskundige wijze begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van de auto. Duidelijke afspraken, goede kwaliteit en service, heldere garantie en ruime openingstijden staan bij ons centraal. U bent van harte welkom voor een kennismaking en een kopje koffie of thee!