Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

3 oktober 2016

Wisseling van de wacht

Na ruim 11 jaar zijn bijdrage aan ons bedrijf te hebben geleverd (o.a. dankzij het prettige verkoopgesprek wat Gerritjan voerde met een mystery shopper hebben wij destijds de verkiezing van Mijn Autobedrijf van het Jaar gewonnen) was Gerritjan van ’t Veer toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij gevonden in de autobranche, maar wel op een ander vakgebied. Hij gaat zich met ingang van oktober als zelfstandig ondernemer bezighouden met het restylen van auto’s. En in die functie zullen wij hem in ons bedrijf ook nog regelmatig tegenkomen. Dus het is gelukkig geen definitief afscheid, de contacten blijven bestaan. Kees-Peter vervangt Gerritjan als verkoopadviseur

 

Nieuwe verkoopadviseur

En dan verwelkomen wij Kees-Peter Stoffelsen. Na jarenlang in een dealerorganisatie te hebben gewerkt was ook hij toe aan een nieuwe uitdaging en die hoopt hij bij ons te vinden. Met ingang van oktober komt hij ons team versterken en wordt onze verkoop geleid door Gert met ondersteuning van Kees-Peter en Gerhard.

 

Autobedrijf Gert Pater en de toekomst

Wij hebben er alle vertrouwen in dat, na een veelbewogen zomer, de komende periode alles op zijn plaats zal vallen binnen ons bedrijf en dat wij ons weer zullen kunnen richten op de toekomst.