Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

8 juni 2017

Vakantiecheck voor maar € 17,50

De vakantieperiode breekt aan en dat betekent dat veel Nederlanders erop uit trekken met de auto en een lange reis maken! Het gebruik van de auto in de vakantie is anders en veelal intensiever dan het gebruikelijke woon- werkverkeer. Zeker als men met de caravan op pad gaat. Daarom is het goed wat extra aandacht aan de auto te besteden voordat er extra kilometers mee gereden worden.

 

Goed voorbereid op weg

Er zijn een aantal punten die van belang zijn voordat men met de auto op pad gaat. Het meest belangrijkste is dat de auto goed onderhouden is. Op tijd de grote- of kleine beurt heeft gehad, waar de auto op dat moment aan toe was. Voor- en ook tijdens de vakantie, zijn er een aantal zaken die je zelf kunt controleren. Zorg dat de juiste banden op de auto liggen, de bandenspanning correct is en controleer de banden op profiel en beschadigingen. Denk ook aan het reservewiel. Controleer regelmatig de verlichting van de auto en hou het niveau van alle vloeistoffen in de gaten: de olie, koelvloeistof (alleen checken als de motor koud is) en ruitensproeiervloeistof. Neem eventueel wat reserve vloeistof mee.

 

Auto vakantiecheck bij Autobedrijf Gert Pater

De banden, verlichting en vloeistoffen zijn de basis, maar er zijn nog meer aandachtspunten. De remmen en schokdempers worden vaak zwaarder belast, de airco wordt veel gebruikt en zo zijn er nog een aantal zaken die wat lastiger te controleren zijn. Daarvoor is er de zomercheck voor uw auto. De auto wordt op alle essentiële punten nagelopen om probleemloos lange (vakantie)ritten te kunnen maken. Kies voor optimale zekerheid en maak een afspraak voor de vakantie controle. Wij voeren deze graag voor u uit zodat u in ieder geval goed voorbereid de weg op gaat!

 

Nu doen wij een vakantiecheck voor uw auto voor maar € 17,50! Wilt u een afspraak maken? Dat kan gemakkelijk via ons afsprakenformulier op de website.