Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

28 november 2019

Vacature Werkplaatsreceptionist / Allround commercieel medewerker

Ben jij klantgericht, enthousiast en werk je graag in teamverband? Heb je ervaring in de autobranche, ben je handig op de pc en 40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • Je bent ondersteunend bezig op de werkplaatsreceptie. Dit betekent dat je het werk voorbereidt voor de monteurs in de werkplaats, de auto’s die klanten komen brengen inneemt en bij het ophalen weer meegeeft met de daarbij behorende toelichting.
  • Het beheren van het magazijn is een onderdeel van de functie. Je bestelt onderdelen, zorgt ervoor dat je collega’s op tijd de juiste onderdelen hebben en regelt de verwerking ervan.
  • Jij bent de persoon achter onze webshop die volledig opnieuw opgezet mag worden.
  • Maar bij het werk op de receptie en in het magazijn houdt het niet op. Waar mogelijk kun je de verkoop ondersteunen door de auto’s die de verkoop in gaan te fotograferen en op internet te plaatsen.

Bij welk bedrijf kom je te werken?

Autobedrijf Gert Pater in Barneveld is een middelgroot merkonafhankelijk BOVAG Autobedrijf, aangesloten bij het garageconcept Bosch Car Service. Wij zijn een vooruitstrevend autobedrijf, gericht op de verkoop van jonge occasions en reparatie en onderhoud van alle merken auto’s. We proberen op ieder moment een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs! In 2009-2010 zijn wij uitgeroepen tot “BOVAG Autobedrijf van het Jaar” tijdens de BOVAG verkiezing. In 2018 hebben wij weer aan de verkiezing meegedaan en de halve finale bereikt!

Wat heb jij ons te bieden?

  • Achtergrond/ervaring in de autobranche (vereist);
  • MBO-opleiding in de autobranche (vereist);
  • Een flexibele en klantvriendelijke instelling;
  • Kennis van Office;
  • Je bent een nette werker;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je gaat aan de slag in een klein team en je zult veel afwisselende werkzaamheden gaan uitvoeren in een bedrijf waarin mensen centraal staan. Je krijgt een prima salaris met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf wel bij Autobedrijf Gert Pater werken? Solliciteer dan nu op de functie van Werkplaatsreceptionist / Allround commercieel medewerker door jouw cv en motivatie te mailen naar bp@gertpater.nl. Wil je meer weten over de functie of over ons bedrijf? Neem dan contact op met Gert Pater via 0342-442582.