Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

26 februari 2018

Vacature Receptionist / Telefoniste

Help jij klanten graag verder en wil je dat iedereen zich welkom voelt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Vanaf april 2018 hebben wij een vacature voor een receptioniste / telefoniste!

 

Functieomschrijving

Als receptioniste / telefoniste ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en je zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom voelen. Zowel aan de balie als aan de telefoon sta je de klanten vriendelijk, professioneel en persoonlijk te woord. Je bent de spil tussen klant en je collega’s van de werkplaats en de verkoop.

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan als eerste uit het aannemen van de telefoon en klanten ontvangen. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden waaronder het verwerken van de in- en verkoopfacturen en het vrijwaren en tenaamstelling van auto’s.

Je zal voor 16 uur in de week werkzaam zijn op de dinsdag en donderdag tijdens de openingstijden van ons bedrijf: van 8:30 uur tot 17:00 uur.

 

Wat wij zoeken

Wij zoeken een kandidaat die relevante ervaring heeft binnen een soortgelijke functie en een mbo werk- en denkniveau. Nauwkeurig kunnen werken en een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist.

 

Over ons

Autobedrijf Gert Pater is een middelgroot universeel BOVAG autobedrijf met een ruim aanbod aan occasions voor de verkoop. Daarnaast beschikken wij ook over een grote werkplaats waarin 6 automonteurs bezig zijn met onderhoud en reparaties van auto’s. Binnen ons bedrijf is een goede sfeer en plezier in het werk belangrijk. Wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan eens rond op onze website.

Deze vacature is inmiddels vervuld, het heeft geen zin meer om te reageren.