Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

5 oktober 2020

Vacature Receptioniste

UPDATE 19 oktober: Deze vacature is inmiddels vervuld.

Ben jij op zoek naar een zaterdagbaan naast je studie met ideale werktijden en afwisselende werkzaamheden? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Vanaf 1 november hebben wij namelijk een vacature voor een enthousiaste receptioniste / telefoniste op de zaterdag.

Welke werkzaamheden ga je uitvoeren?

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van klanten en het aannemen van de telefoon. In de tussentijd zal je verschillende administratieve werkzaamheden uitvoeren zoals de tenaamstelling en vrijwaren van auto’s, het bijhouden van de APK mailing en archiveren. Ook zal je de ‘’eigenaar’’ worden van onze sociale media kanalen. Dit betekent dat je elke week een leuk en origineel bericht plaatst op onze Facebook en Google pagina om ons bedrijf in de sociale media onder de aandacht te brengen. Hiernaast schrijf je maandelijks een nieuwsbericht wat op onze website geplaatst kan worden.

Kortom: een hele afwisselende zaterdagbaan perfect voor naast je studie.

Wat neem jij mee?

  • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden
  • Je hebt kennis van Outlook, Word en Excel
  • Je kunt goed overzicht houden bij drukte
  • Je bent secuur en correct
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende zaterdagbaan
  • Ideale werktijden van 09:00 - 16:00 uur op zaterdag
  • Een goede werksfeer met leuke collega’s

Bij welk bedrijf kom je te werken?

Autobedrijf Gert Pater in Barneveld is een middelgroot merkonafhankelijk BOVAG Autobedrijf. In ons bedrijf vinden wij gevoel voor een goede sfeer belangrijk en staat de klant centraal! Dit betekent in de praktijk dat wij op ieder moment van de dag ernaar streven om als autobedrijf een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. In 2009-2010 zijn wij uitgeroepen tot “BOVAG Autobedrijf van het Jaar” tijdens de BOVAG verkiezing "Autobedrijf van het Jaar". In 2018 hebben wij weer meegedaan met deze verkiezing en hebben we de halve finale bereikt!

Zie jij jezelf wel bij ons op zaterdag werken?

Solliciteer dan nu door jouw cv en motivatie te mailen naar bp@gertpater.nl en wie weet ben jij vanaf november ons visitekaartje op de zaterdag! Als je nog vragen hebt over de functie of over ons bedrijf, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen: 0342 – 442582.