Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

7 februari 2024

Vacature Receptioniste / Administratief Medewerkster

Update 13-03-2024: deze vacature is gesloten.

Vind jij het leuk om onze klanten enthousiast en gastvrij te ontvangen en daarnaast geconcentreerd bezig te zijn met administratieve werkzaamheden? Bewaar jij het overzicht wanneer er zich ad hoc zaken voordoen en verlies je daarbij niet je enthousiasme en gastvrijheid? Dan komen wij graag in contact met jou!

Met ingang van maart 2024 hebben wij een vacature voor een Receptioniste / Administratief Medewerkster. We zijn op zoek naar iemand die op de dinsdag en de donderdag kan werken van 8.30 uur tot 17.00 uur. Deze baan is een duobaan, de andere dagen zijn ingevuld door je collega waar je aan het einde van de dag je werkzaamheden aan overdraagt.

Wat ga je doen?

Je hebt een centrale rol in ons bedrijf, niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten die binnen komen lopen en biedt ze eventueel koffie of thee aan. Je neemt de telefoon op en plant afspraken in of je verbindt door met de werkplaats of verkoop. Tussen de telefoontjes en het klantencontact door verricht je allerlei administratieve werkzaamheden zoals inkopen boeken, werk- en verkooporders verwerken tot facturen, betalingen verwerken en auto’s tenaamstellen of vrijwaren voor de verkoop. En ondertussen zorg jij ervoor dat de receptieruimte schoon en opgeruimd blijft.

Wat vinden wij belangrijk:

  • Gastvrijheid en collegialiteit
  • Netjes en secuur werken
  • Opleiding (MBO niveau) of ervaring in administratieve werkzaamheden
  • Kennis van Outlook, Word en Excel
  • Basiskennis van in ieder geval Engels
  • Snel kunnen schakelen
  • Zelfstandig kunnen werken

Over Autobedrijf Gert Pater

Autobedrijf Gert Pater in Barneveld is een universeel autobedrijf. We zijn lid van de brancheorganisatie BOVAG en aangesloten bij het garageconcept Bosch Car Service. Wij verkopen en onderhouden een heel divers wagenpark. Daarnaast doen we ruitreparaties en zijn we BOVAG Camperspecialist.

Heb je interesse?

Wil je wat meer weten? Neem dan contact op met Ruud Pater, telefoon 0342 – 442582. Of kom langs en maak kennis met ons bedrijf, de koffie staat klaar! Direct solliciteren kan ook, mail je CV met motivatie naar ruud@gertpater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.