Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

20 augustus 2018

Vacature Receptioniste/Administratief medewerker

De termijn om op deze vacature te reageren is inmiddels verstreken, het heeft geen zin meer om te reageren.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan voor 16 uur in de week in een dynamische omgeving? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou als onze nieuwe receptioniste/administratief medewerker!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega die zelfstandig de receptie kan draaien. Als receptioniste/administratief medewerker ben je het visitekaartje van Autobedrijf Gert Pater en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Weet jij onze klanten op een klantvriendelijke en gastvrije manier te ontvangen en telefonisch te woord te staan?

 

Wat voor werkzaamheden zal je gaan uitvoeren?

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van klanten en het aannemen van de telefoon. Hiernaast zal je veel diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn het verwerken van de in- en verkoopfacturen en het vrijwaren en tenaamstellen van auto’s. Omdat er veel verschillende werkzaamheden bij de functie komen kijken, is snel schakelen tussen deze werkzaamheden noodzakelijk.

 

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een passende vooropleiding of werkervaring in een administratieve functie;
  • Je hebt kennis van Outlook, Word en Excel;
  • Je werkt secuur en correct;
  • Je bent beschikbaar voor 16 uur in de week: dinsdag en donderdag;
  • Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • Beheersing van Duitse en Engelse taal is een pré.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een werkplek in een bedrijf waarin mensen centraal staan;
  • Afwisselend werk;
  • Een uitstekende werksfeer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

 

Bij welk bedrijf kom je te werken?

Autobedrijf Gert Pater in Barneveld is een middelgroot merkonafhankelijk BOVAG Autobedrijf, aangesloten bij het garageconcept Bosch Car Service. In ons bedrijf staat gevoel voor een goede sfeer en klantvriendelijkheid centraal! Wij zijn een vooruitstrevend autobedrijf en proberen op ieder moment een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs.

In 2009-2010 zijn wij uitgeroepen tot "BOVAG Autobedrijf van het Jaar" tijdens de BOVAG verkiezing "Autobedrijf van het Jaar". Ook het afgelopen jaar zijn wij tot de halve finale van de BOVAG verkiezing "Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018 / 2019" gekomen!

 

Interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd in deze afwisselende en uitdagende functie? Solliciteer dan door jouw cv en motivatie vóór 1 september te mailen naar bp@gertpater.nl en wie weet word jij onze nieuwe receptioniste! Wil je meer weten over de functie of over ons bedrijf? Neem contact op via het telefoonnummer 0342-442582.

De termijn om op deze vacature te reageren is inmiddels verstreken, het heeft geen zin meer om te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.