Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

18 december 2018

Vacature 1e of 2e Autotechnicus

Ben jij die enthousiaste en gedreven 1e of 2e allround automonteur die graag wil sleutelen aan alle merken auto’s die voorzien zijn van de nieuwste technieken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als 1e of 2e autotechnicus bij Autobedrijf Gert Pater zal je zorg gaan dragen voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de auto’s van onze klanten, maar ook voor de verkoopafdeling. Voorbeelden van deze werkzaamheden zijn het uitvoeren van Apk-keuringen, grote of kleine onderhoudsbeurten, bandenwisselingen of een ruitreparatie- en vervanging. Hiernaast zal je diagnoses vaststellen en deze storingen oplossen.

Wat heb jij ons te bieden?

  • Je beschikt eventueel over een afgeronde opleiding Autotechnicus
  • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling;
  • Je bent een nette werker;
  • Je hebt kennis van diagnose apparatuur en ervaring in het oplossen van storingen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je zal afwisselende werkzaamheden gaan uitvoeren aan veelal jongere auto’s . Om alle werkzaamheden zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats met negen hefbruggen en geavanceerde diagnoseapparatuur.

Binnen het bedrijf heerst een prettige werksfeer en krijg je een marktconform salaris onder de juiste arbeidsvoorwaarden.

Doordat Autobedrijf Gert Pater aangesloten is bij de garageformule Bosch Car Service, volg je regelmatig cursussen bij BCS. Hiernaast bieden wij via diverse opleidingsinstituten bijscholing aan, zodat je een hoog niveau kunt bereiken en op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen.

Wel interesse, niet de juiste opleiding?

Heb jij affiniteit met auto’s en elektronica, maar geen opleiding tot autotechnicus? Wij onderhouden een jong wagenpark en met deze gecombineerde interesse in auto’s en elektronica is er bij ons de mogelijkheid om uit te groeien tot de allround technicus die vandaag de dag nodig is om het veranderende wagenpark te kunnen onderhouden, waarbij elektronica een steeds belangrijkere rol heeft. En mocht je niet in het bezit zijn van een Autotechnicus diploma, maar wel interesse hebben, dan zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen en op deze wijze te groeien in de gevraagde functie.

Bij welk bedrijf kom je te werken?

Autobedrijf Gert Pater is een middelgroot merkonafhankelijk BOVAG Autobedrijf in Barneveld. In ons bedrijf staan mensen centraal! Je zal in een team komen te werken wat samen de schouders er onder zet en dat aangestuurd wordt door de werkplaatsreceptionist. Wij proberen op ieder moment een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Onze inspanningen zijn in 2009-2010 beloond met het winnen van de BOVAG verkiezing “Mijn Autobedrijf van het Jaar”. In 2018 hebben wij weer aan de verkiezing meegedaan en de halve finale bereikt!

Enthousiast geworden?

Ben jij een vakman die plezier in zijn werk heeft en graag in een vooruitstrevend team en bedrijf wilt werken? Solliciteer dan nu op de functie voor automonteur en wie weet zien wij jou volgende maand terug in onze werkplaats! Solliciteren kan door jouw cv en motivatie te mailen naar bp@gertpater.nl. Wil jij meer weten over de functie of over ons bedrijf? Neem dan contact op met Gert Pater via 0342-442582.