Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

30 juni 2015

Vacature automonteur

Wij zoeken een nieuwe enthousiaste collega met een diploma op zak als eerste autotechnicus.

 

De functie:

Als autotechnicus bij Autobedrijf Gert Pater voer je zelfstandig alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit aan auto’s, verricht je reparatiewerkzaamheden, stel je diagnoses en los je eventuele storingen op. Geen dag in onze werkplaats is hetzelfde. Ons klantenbestand bestaat namelijk uit particulieren en bedrijven, met een heel divers bezit aan auto’s. Van een Citroën C1 tot aan een BMW X5 en alles wat daar tussenin zit wordt door ons onderhouden of gerepareerd. Autobedrijf Gert Pater is immers thuis in alle merken!

 

Ons bedrijf:

Wij, van Autobedrijf Gert Pater, vinden het belangrijk om onze klanten op een eerlijke en deskundige wijze te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van auto’s. Ons hechte team bestaat onder andere uit een drietal verkoopmedewerkers, een zestal automonteurs in de leeftijdscategorie van 16 tot ruim 50 jaren oud, een tweetal gezellige dames op de receptie, een werkplaatschef en een magazijnmedewerker. Kun jij je vinden in onze filosofie, houd je van aanpakken en deins je er niet voor terug om je kennis te verbreden? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

 

Solliciteren:

Wij verwachten van jou dat je een collegiale instelling hebt, dat je zelfstandig kunt werken en tot slot dat je je thuis voelt in een klein team. Aangezien wij veel waarde hechten aan de ontwikkeling van onze medewerkers, bieden wij ruimte voor het volgen van vakinhoudelijke cursussen. Spreekt dit je aan en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar bp@gertpater.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om je CV persoonlijk af te komen geven. Reageren kan voor 15 juli 2015.

 

Wij zien uit naar je sollicitatie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld.