Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

12 oktober 2017

Vacature 1e Automonteur

Voor onze werkplaats zijn wij per direct op zoek naar een fulltime, enthousiaste, gedreven en ervaren allround 1e Autotechnicus.

Autobedrijf Gert Pater in Barneveld is een middelgroot merkonafhankelijk BOVAG Autobedrijf, aangesloten bij het garageconcept Bosch Car Service. In ons bedrijf staat gevoel voor een goede sfeer en klantvriendelijkheid centraal! Wij zijn een vooruitstrevend autobedrijf en proberen op ieder moment een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. In onze goed uitgeruste werkplaats met negen hefbruggen beschikken wij over geavanceerde diagnoseapparatuur. In 2009-2010 zijn wij uitgeroepen tot “BOVAG Autobedrijf van het Jaar” tijdens de BOVAG verkiezing "Autobedrijf van het Jaar".

 

Functieomschrijving

Als 1e autotechnicus bij Gert Pater ben je bereid de uitdaging aan te gaan om te sleutelen aan alle merken auto's, die veelal voorzien zijn van de nieuwste technieken. Als ervaren automonteur draag je zorg voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de auto’s van onze klanten en voor de verkoop afdeling. Ook het stellen van diagnoses en het verhelpen van storingen behoort tot je takenpakket. Zo nodig ondersteun je je collega’s en zorg je voor een optimale productiviteit. Je gaat deel uitmaken van een team van 6 automonteurs die worden aangestuurd door de werkplaats receptionist. Om kennis van de nieuwste technieken op te doen ben je bereid om aanvullende trainingen te volgen.

 

Functie-eisen

  • Diploma 1e Autotechnicus;
  • APK-keurmeester;
  • Nette werker;
  • Kennis van diagnose apparatuur en ervaring in het oplossen van elektronische storingen;
  • In bezit van Rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en heb jij zin om bij ons mooie bedrijf in Barneveld te komen werken?

Reageer dan door jouw CV met motivatie te sturen naar bp@gertpater.nl, neem contact op via telefoonnummer 0342-442582 of kom even langs.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.