Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

28 april 2015

Terugblik AutoRAI

Het is een succes geweest, de AutoRAI van 2015. Er zijn 8 % meer bezoekers geweest dan op de vorige AutoRAI die in 2011 plaatsvond. Volgens de organisatoren hebben ruim 291.000 personen de beurs bezocht en was de gemiddelde bezoekduur 4,5 uur. En aangezien deze editie van de AutoRAI door twee derde van de bezoekers met een rapportcijfer van 8 of hoger werd beoordeeld, kunnen de organisatoren met tevredenheid terugkijken op een geslaagde editie van de AutoRAI.

Gewijzigde beursopzet

De nieuwe opzet slaat aan en heeft volgens de organisatoren bijgedragen aan het succes van de beurs. Bezoekers roemen onder andere de mooie opzet, het complete aanbod en de goede sfeer. Van de bezoekers gebruikte bijna de helft ervan de beurs om zich te oriënteren op de aankoop van een nieuwe auto en 95% van deze bezoekers heeft de informatie kunnen vinden die werd gezocht. De stands waren in overleg met de importeurs ontworpen, maar wel met een uniforme uitstraling. Ook de exposanten waren na afloop enthousiast. Er zijn namelijk meer leads gegenereerd dan was verwacht.

Volgende AutoRAI in 2017

Zoals het er nu naar uitziet wordt het grootste auto-evenement in Nederland, de AutoRAI, in 2017 weer georganiseerd van vrijdag 31 maart tot en met zondag 9 april. Autoliefhebbers doen er goed aan om deze data alvast te noteren in de agenda!