Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

22 juli 2022

Ruud Pater neemt Autobedrijf Gert Pater over!

ruud-pater-neemt-autobedrijf-gert-pater-over.jpg

Na bijna 40 jaar hebben Gert en Bertha Pater hun autobedrijf in Barneveld overgedragen aan hun zoon Ruud. In hem hebben ze iemand gevonden die dezelfde visie heeft op ondernemen.

Ruud Pater (34 jaar) kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Zijn eerste werkervaring deed hij op bij andere autobedrijven, voordat hij in 2016 bij zijn ouders in dienst ging als werkplaats-chef. De afgelopen jaren was hij al steeds meer betrokken bij de bedrijfsvoering.

 

Precies 37,5 jaar geleden

gert-en-bertha-pater.jpg

Het is op de kop af 37,5 jaar geleden dat Gert Pater is gestart met het autobedrijf. Op 1 januari 1985 is Gert vanuit zijn passie voor techniek begonnen met het onderhouden en repareren van auto’s. Vrij snel daarna is de verkoop van auto’s erbij gekomen vanuit de wens om een totaalpakket aan diensten te kunnen leveren. Nu is het tijd om het stokje over te dragen. Gert en Bertha zullen hun betrokkenheid en werkzaamheden de komende jaren langzaam gaan afbouwen.

Ze zijn blij dat ze hun bedrijf aan Ruud kunnen overdragen: "We hebben een zeer betrokken team van medewerkers. Dankzij hen is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is.” Met de overname door Ruud wordt de bedrijfsvoering en werkwijze in lijn voortgezet.

En tot slot: voor u als klant verandert er niet veel. Alle vertrouwde aanspreekpunten blijven hetzelfde.

 

het-team-van-autobedrijf-gert-pater.jpg