Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

30 mei 2018

Gert Pater nieuwsbrief mei 2018

Door middel van onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte. In deze nieuwsbrief leest u onder andere over onze airco onderhoud zomeraanbieding en zetten wij één van onze vaste klanten in het zonnetje!

 

Airco-onderhoud & remvloeistofcontrole: doen!

Wist u dat volgens fabrieksvoorschriften zowel de airco als de remvloeistof van de meeste auto’s elke twee jaar gecontroleerd moeten worden? Dat is niet zonder reden. Remvloeistof is een gevoelig onderdeel van het remsysteem. Simpel gezegd: zonder remvloeistof kunt u niet remmen. Belangrijk dus om deze vloeistof goed op peil te houden en regelmatig te laten verversen! Onderschat ook het belang van een goed werkende airco niet. In de winter zorgt deze dat uw autoruiten niet beslaan; in de zomer verzekert de airco u van een aangename temperatuur en een frisse geur. Laat uw airco dus met enige regelmaat nakijken en bijvullen. Tijdelijk is dit extra voordelig:

Airco onderhoud zomeraanbieding | Autobedrijf Gert Pater

 

Aangenaam! Linda Bastiaans | Autobedrijf Gert Pater

Aangenaam! Linda Bastiaans

Administratie & receptie

Deze duizendpoot werkt al bijna 10 jaar voor ons autobedrijf. Haar werk is haar grote hobby. Of het nu gaat om het ontvangen van klanten of het verzorgen van de administratie: Linda gaat voor het spreekwoordelijke puntje op de i.

Linda woont samen met Maurice en hun kat Tommy in Voorthuizen. Ze kijken uit naar de komst van nog twee kittens, allebei zogenaamde Ragdolls. In haar vrije tijd tuiniert Linda graag en geniet ze van de zon. We hopen dat ze bij ons nog lang het zonnetje in huis is.

 

In het zonnetje

We zijn blij dat veel van onze klanten bij ons blijven terug- komen. Anton spant toch wel de kroon. Al sinds 1985 regelt hij zijn autozaken via Autobedrijf Gert Pater. Dit verdient natuurlijk een speciale vermelding en een bloemetje.

Airco onderhoud zomeraanbieding | Autobedrijf Gert Pater

Bent u langer dan 20 jaar klant van Autobedrijf Gert Pater? Geef dit aan bij uw volgende afspraak en ontvang een prachtige bos bloemen of een heerlijk kistje wijn!

 

GP Nieuws blijven ontvangen? Graag uw toestemming!

Met enige regelmaat houden we u via deze nieuwsbrief op de hoogte van aanbiedingen en wetenswaardigheden. Binnen de nieuwe privacywet kunnen we u GP Nieuws alleen nog toesturen als u ons hiervoor uw toestemming geeft.

Wilt u GP Nieuws blijven ontvangen? Laat ons dat dan via deze button weten:

Ja, ik wil GP nieuws graag blijven ontvangen

Invullen kost slechts enkele seconden van uw tijd. Hartelijk dank!

Elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt, heeft de mogelijkheid om u alsnog af te melden. Wij bewaren uw e-mailadres puur en alleen voor het verzenden van deze nieuwsbrief.

 

Bekijk hier de originele versie van de nieuwsbrief.