Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

31 augustus 2016

Gert Pater nieuwsbrief augustus 2016

Ook in de maand augustus is er weer van alles gaande binnen ons autobedrijf. Via dit nieuwsbericht houden wij u op de hoogte en zorgen wij dat u als klant goed geïnformeerd bent. Zo stellen wij een nieuwe medewerker aan u voor en communiceren wij de nieuwe openingstijden van onze werkplaats.

 

Gewijzigde openingstijden werkplaats

Vanaf 1 september vindt er een kleine wijziging plaats in de openingstijden van de werkplaats. Dit, zodat onze medewerkers werkzaamheden onderling goed over kunnen dragen. De openingstijden op maandag t/m donderdag veranderen van 7.30 tot 19.00 uur naar 7.30 tot 18.00 uur.

De openingstijden van onze werkplaats zijn vanaf 1 september dus:

 

Werkplaats  
Maandag t/m donderdag 07.30 - 18.00 uur
Vrijdag 07.30 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 16.00 uur

 

Even voorstellen: Ruud Pater

Wanneer u uw auto bij onze werkplaats brengt, krijgt u vanaf nu te maken met Ruud Pater. Ruud is de zoon van Gert en Bertha en volgt onze bijzondere collega Wouter van Maanen op, die wij heel erg missen. Ruud is 28 jaar oud, heeft een grote passie voor auto’s en heeft hiervoor als serviceadviseur bij Toyota Van Gent in Ede gewerkt. Hij is getrouwd met Alie en is vader van zoon Vince.   Maak kennis met Ruud Pater

 

Download de verbeterde Gert Pater App

Wanneer u recentelijk een bezoek heeft gebracht aan onze werkplaats, dan zal het u niet ontgaan zijn. Wij hebben namelijk een nieuwe Gert Pater App! De nieuwe app brengt u nog meer gemak, want een afspraak is met een paar klikken ingepland én bevestigd en wanneer uw auto klaar is na een bezoek aan onze werkplaats, ontvangt u hier gelijk een melding van. U download de app hier (beschikbaar voor iPhone en Android).

 

Voordelig verzekeren met BOVAG

Tot slot willen wij u wijzen op de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten bij BOVAG. Dit is een betrouwbare verzekering die bovendien heel betaalbaar is. Wanneer u de BOVAG autoverzekering via Autobedrijf Gert Pater afsluit, ontvangt u bovendien 5% korting op alle onderhoudswerkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Wel zo voordelig!