Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

28 juni 2016

Ervaren autoverkoper gezocht!

In de 30 jaar van ons bestaan zijn wij als universeel autobedrijf altijd vooruitstrevend geweest en proberen wij bovendien op ieder moment een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Onder andere daarom zijn wij in 2009 verkozen tot ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’. Omdat we dit niveau vast willen houden en de kwaliteit van onze service willen waarborgen, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper.

 

Vacature autoverkoper:

Voor deze functie zijn wij specifiek op zoek naar iemand die onze klanten behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden en die het overtreffen van klantverwachtingen de normaalste zaak van de wereld vindt. De taken van een verkoper bij Autobedrijf Gert Pater bestaan onder andere uit:

 

  • Het aansturen van onze verkoopafdeling
  • Het zelfstandig en proactief realiseren van onze verkoopdoelstellingen
  • Ondersteunen bij de inkoop van onze voorraad
  • Nieuwe leads genereren en je netwerk onderhouden

 

Onze ideale autoverkoper:

Wij zoeken iemand met een mensgerichte persoonlijkheid en met meerdere jaren ervaring als verkoopadviseur in de autobranche. De ideale kandidaat heeft daarnaast minimaal een havo- of mbo4-diploma en is proactief ingesteld. Competenties die wij zoeken in onze werknemers zijn een klant- en oplossingsgerichte houding, betrokken en betrouwbaar.

 

Wat wij bieden:

Als verkoopadviseur bij Autobedrijf Gert Pater heb je een uitdagende en afwisselende baan. Bovendien werk je in een bedrijf waar mensen centraal staan, met een uitstekende werksfeer, mogelijkheden voor zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Ben jij gedreven en herken jij jezelf in onze kernwaarden? Dan nodigen wij je van harte uit om voor 15 juli 2016 op deze vacature te reageren.

 

Stuur jouw schriftelijke motivatie en cv naar bp@gertpater.nl

Voor vragen en/of meer informatie: Gert Pater, tel: 0342-442582

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.