Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

14 april 2020

De Autobedrijf Gert Pater App is vernieuwd!

Naast onze website hebben wij al diverse jaren een app in gebruik om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deze functioneerde de laatste tijd niet altijd naar wens, waardoor we zijn overgestapt naar een andere aanbieder.

Nu vraagt u zich natuurlijk af wat de voordelen van zo’n app zijn. Voor onze eigen klanten, maar ook zeker voor andere geïnteresseerden, is de app een eenvoudig middel om onze voorraad auto’s te bekijken, een afspraak te maken of om op een andere manier contact te leggen. Voor uitgebreidere informatie over ons bedrijf is er altijd de website.

Na het downloaden van de app is het handig om uw kenteken aan uw profiel in de app toe te voegen, zodat alle gegevens van uw auto bij ons bekend zijn. Dit is nodig bij het inplannen van een afspraak in de werkplaats, maar ook bij het aanvragen van een occasion is het fijn als de gegevens van de in te ruilen auto bekend zijn. Liever niet alle gegevens invullen? Dan kan deze stap ook overgeslagen worden.

 

Geen belletje meer nodig om een afspraak in de plannen

Indien u uw auto al bij ons in onderhoud heeft, kunt u in de app eenvoudig een afspraak voor de werkplaats maken. U kunt een afspraak inplannen voor bijvoorbeeld een APK of een onderhoudsbeurt. Maar ook voor andere reparaties en onderhoud zoals een aircocheck, het verwisselen van banden en wielen of een zomer- en wintercheck, kunt u de app gebruiken. Hiernaast kunt u direct aangeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer zoals een leenauto of -fiets, of dat u onder het genot van een kopje koffie op uw auto wacht. Hierna kunt u in onze agenda zelf een datum en tijd voor de afspraak uitkiezen dat voor u goed uitkomt. Omdat de app aan onze werkplaatsplanning gekoppeld is, is direct zichtbaar welke data beschikbaar zijn. De afspraak is definitief als u een bevestiging van ons hebt ontvangen.

autobedrijf-gert-pater-app-vernieuwd-gert-pater.pngAfbeelding1.png

Altijd de actuele occasion voorraad bij en in uw hand!

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Ook daarvoor is onze app erg handig. In de app hebben wij altijd onze actuele occasion voorraad staan. Hierin kunt u filteren op uw favoriete merk, model of andere specificaties van auto’s waar u naar op zoek bent. Bij de occasions staat alle informatie die u over de auto wilt weten, zodat u thuis al kunt kijken of het de geschikte auto voor u is. Ook kunt u via de app een offerte voor de occasion aanvragen en aangeven of u uw oude auto wilt inruilen. Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om de occasions bij ons aan de Valkseweg te komen bewonderen! Onze verkopers helpen u graag verder onder het genot van een kopje koffie.

app-autobedrijf-gert-pater-vernieuwd.pngapp-autobedrijf-gert-pater-vernieuwd-2.png

 

app-autobedrijf-gert-pater-vernieuwd-nieuwsbericht.png

Maar dat was nog niet alles...

Hiernaast zijn er nog andere voordelen van de app zoals:

  • Live-chat: bent u niet in de gelegenheid om te bellen, dan kunt u tijdens onze kantooruren ook chatten met één van onze medewerkers.
  • Digitaal schadeformulier: u hoeft geen formulieren meer in te vullen en op te sturen. Door digitaal uw schade te melden, handelt u dit direct af met uw verzekeraar of leasemaatschappij.
  • Storingslampjes: direct inzicht in de betekenissen van de storingslampjes van uw auto.
  • En blijf natuurlijk altijd op de hoogte van ontwikkelingen en acties!

Redenen genoeg dus om direct de app op uw telefoon of tablet te downloaden in de App Store of Play Store. En natuurlijk is de app gratis! Heeft u nog vragen over het gebruik van de app? Bel dan even naar 0342-442582 en wij leggen u graag alles uit!