Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

29 oktober 2015

Autobedrijven klaar voor de toekomst?

“Vandaag ondernemen voor morgen”, dat was het thema van het tiende jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. In Sportcentrum Papendal in Arnhem was het een gezellige en inspirerende bijeenkomst voor universele autobedrijven uit hele land. Zo’n 350 autobedrijven waren vertegenwoordigd , met te samen ruim 900 bezoekers was het congres een groot succes. Theo Fledderus, voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, opende het jaarcongres met de traditionele jaarrede, waarin de huidige situatie geschetst wordt en na een kleine terugblik, de blik op de toekomst gericht wordt.

 

Kansen voor autobedrijven

Fledderus ziet zeker kansen voor het universele autobedrijf, maar is ook realistisch. De markt voor onderhoud en reparatie krimpt. De techniek staat namelijk niet stil, waardoor auto’s minder onderhoud nodig hebben. Daarnaast zijn er kapers op de kust in de vorm van dealerbedrijven en fastfitters die zich ook op het terrein van de universele autobedrijven begeven.

 

Onderscheidend blijven

In deze krappe markt is het daarom nodig dat bedrijven zich onderscheiden. De universele autobedrijven zoeken daartoe vaker aansluiting bij een garageformule. De formule ondersteunt het bedrijf op o.a. het gebied van de techniek en marketing. Daarnaast is het de vraag of bedrijven als Google en Apple op het gebied van techniek, software ontwikkelingen en telematica de regie in handen kunnen nemen. De markt verandert en daarop inspelen is en blijft noodzakelijk, aldus BOVAG voorzitter Fledderus.

 

Wat wij doen bij Autobedrijf Gert Pater

Bij Autobedrijf Gert Pater onderscheiden wij ons met een constante hoge kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie. Kortom, bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Dat onze klanten dit waarderen, blijkt uit het feit dat wij op basis van recensies gemiddeld een 9 scoren. Wij nodigen u uit om kennis te komen maken bij ons in Barneveld en het zelf te ervaren.