Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

2 februari 2015

Bosch Car Service APK Actie

Autobedrijf Gert Pater is aangesloten bij de garageformule Bosch Car Service. Deze unieke formule is erop gericht om u merkonafhankelijk auto onderhoud van hoge kwaliteit te kunnen bieden. Bosch deelt haar kennis van voertuigtechniek met ons en zorgt ervoor dat onze monteurs op de hoogte zijn van de laatste vakkennis. Hierdoor kunnen wij u weer optimaal van dienst zijn. U kunt ervan uitgaan dat auto onderhoud bij Autobedrijf Gert Pater op ieder moment van het hoogste niveau is.

Win een auto ter waarde van 10.000 euro

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een momentopname, waarbij gecontroleerd wordt of uw auto nog voldoet aan de eisen die gesteld worden voor toelating op de openbare weg. Hierbij wordt vooral gekeken naar veiligheidsaspecten, zoals de staat van de remmen, verlichting en stuurinrichting. Speciaal voor u heeft Bosch Car Service nu een speciale actie. Wanneer u gedurende 2015 een APK laat uitvoeren bij een Bosch Car Service garagebedrijf, dingt u mee om 1 van de 10 auto's ter waarde van 10.000 euro te winnen.

Uw APK laten uitvoeren bij Autobedrijf Gert Pater

Wanneer u de APK voor uw auto laat uitvoeren bij Autobedrijf Gert Pater, dan doet u automatisch mee met de Bosch Car Service APK actie. De APK kost bij ons 25 euro inclusief de wettelijk verplichte afmeldkosten. Laat u de APK uitvoeren in combinatie met grote- of kleine beurt? Dan betaalt u alleen de afmeldkosten. U hoeft hierbij niet bang te zijn voor onverwachte kosten, eventuele reparatiepunten zullen altijd vooraf met u overlegd worden. Bespreek uw APK vandaag nog via onze website of bel ons op 0342-442582.