Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

2 juli 2020

AutoTrack Meevaller actie

Speciaal bericht voor iedereen die net een auto heeft gekocht of op het punt staat om een auto te gaan kopen! Want… jij verdient een meevaller!

Dat is de slogan van de nieuwe actie van AutoTrack. Maar wat houdt deze meevaller in?

In de maanden juni en juli maak je kans op verschillende meevallers. Allereerst de gigantische meevaller: namelijk het aankoopbedrag van je gekochte auto tot 15.000 euro terugwinnen! Hiernaast zijn er ook dagelijkse meevallers waar je kans op kunt maken. In de maanden juni en juli wordt namelijk elke dag een bedrag van 1.000 euro cashback weggegeven. In deze tijden zijn dat toch leuke extra’s die iedereen goed kan gebruiken.

Hoe kun je hieraan meedoen?

Als je nog geen auto hebt gekocht, is de eerste stap om een auto te kopen. Heb je al wel een auto gekocht (in juni of juli), dan kun je gelijk naar de website van AutoTrack om het deelname formulier in te vullen. In dit formulier vul je het kenteken, aankoopbedrag, autobedrijf van je gekochte auto en jouw persoonlijke gegevens in. Door het formulier te versturen, maak je direct kans op de bovenstaande prijzen.

Dagelijks (maandag t/m zaterdag) trekt AutoTrack uit de inzendingen de ‘dagelijkse meevaller’ en aan het einde van de actieperiode de ‘gigantische meevaller’.

Dus heb jij een auto gekocht, ben je van plan om een auto te gaan kopen of ken je iemand die een auto heeft gekocht? Ga dan snel naar de website van AutoTrack en doe mee!

 

autotrack-meevaller-actie-gert-pater.png