Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

16 april 2015

AutoRAI 2015

Het grootste Nederlandse evenement op autogebied is weer terug van weggeweest. Na afwezigheid van een aantal jaar vindt de AutoRAI dit jaar plaats van 17 t/m 26 april in Amsterdam. De RAI is in opzet vernieuwd en belooft een waar autofeest te worden. Autoliefhebbers kunnen er hun hart ophalen aan de nieuwste modellen, primeurs, vernieuwende technologieën en laatste snufjes. Op weekdagen is de RAI geopend tot 22.00 uur.

 

Wat is er te zien op de AutoRai 2015?

Van de 26 volumemerken nemen er minstens 23 deel aan deze tentoonstelling. In totaal zijn er 49 automerken aanwezig, met samen meer dan 500 auto’s, waarvan minstens 90 primeurs die door de bezoekers bewonderd kunnen worden.

 

Naast de nieuwe auto’s die gepresenteerd worden, zijn er klassiekers te bewonderen, je kunt plaats nemen naast de beste coureurs van Nederland voor een ritje, en buiten in het AutoRAI Buitenpark kun je o.a. leren je auto onder controle te houden op een slip baan, of maak je een innovatieve testrit. Thuis kun je alvast in de sfeer komen door op internet een presentatie te bekijken die door de RAI in samenwerking met Beeld en Geluid is gemaakt. (http://in.beeldengeluid.nl/kanaal/118-autorai?utm_source=RAI&utm_medium=website&utm_campaign=AutoRAI)

 

BOVAG op de RAI

Ook BOVAG heeft een stand ingericht op de RAI. Zij wijzen op het belang van regelmatig en goed auto onderhoud. In de BOVAG-stand is een gedeelte ingericht met een werkplaatsbrug waar de bezoeker een kijkje onder de motorkap kan nemen. Kortom: het belooft een schitterend autospektakel te worden voor de liefhebber!