Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

31 juli 2017

Autopoetser gezocht!

In de ruim 30 jaar van ons bestaan zijn wij als universeel BOVAG autobedrijf altijd vooruitstrevend geweest en proberen wij bovendien op ieder moment een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Onder andere daarom zijn wij in 2009 verkozen tot ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’. Dit niveau willen wij vast houden en ook de kwaliteit van onze service willen wij waarborgen. Dit is één van de redenen dat wij onze auto’s voor de verkoop in eigen beheer poetsen.

 

Vacature autopoetser:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een (liefst ervaren) autopoetser. Iemand die van aanpakken houdt, collegiaal en enthousiast is en onze klanten behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden. Je kunt zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren en daarnaast ben je in bezit van rijbewijs B. De taken van een autopoetser bij Autobedrijf Gert Pater bestaan uit:

 

  • Poetsen en interieur reiniging van zowel nieuwe als gebruikte auto’s;
  • Auto’s klaar maken voor proefritten en afleveringen;
  • Polijsten van het exterieur;
  • Bijwerken van kleine lakbeschadigingen;
  • Ontstickeren van auto’s;
  • Wassen van auto’s;
  • Eventueel uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden in de werkplaats.

 

Wat wij bieden:

Als autopoetser bij Autobedrijf Gert Pater heb je een afwisselende baan. Bovendien werk je in een bedrijf waar mensen centraal staan, met een uitstekende werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Ben jij gedreven en herken jij jezelf in onze kernwaarden? Dan nodigen wij je van harte uit om vóór 15 september 2017 op deze vacature te reageren.

Stuur jouw schriftelijke motivatie en CV naar bp@gertpater.nl. Voor vragen en/of meer informatie kun je contact opnemen met Gert Pater, tel: 0342-442582

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.