Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

10 mei 2017

Autobedrijf Gert Pater partner van Autoglaz

Met ingang van 1 maart 2017 is Autobedrijf Gert Pater partner van Autoglaz geworden. Onder de naam Autoglaz Barneveld werken wij voor de particuliere- en zakelijke markt en kunnen een ruit reparatie of vervanging snel en vakkundig uitvoeren!

 

Wat is Autoglaz?

Autoglaz is een groeiende landelijke formule, gespecialiseerd in het repareren en vervangen van autoruiten. Alle vestigingen beschikken over een mobiele service en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Autoglaz is FOCWA gecertificeerd, wordt door Glasgarant met een goede score gewaardeerd én geeft levenslange garantie.

 

Ruit repareren of vervangen?

Met de huidige technische kennis is het vaak goed mogelijk om een 'sterretje' of beschadiging aan de ruit te repareren. Dan is een kostbare vervanging van de autoruit niet nodig. Autoglaz Barneveld beschikt over de modernste reparatiemethodes om u snel weer veilig op weg te helpen. Bij een reparatie van een sterretje kan er op gewacht worden. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de ruit te repareren en helpen wij graag door het vervangen van de autoruit.

 

Verzekerd of niet?

Autoglaz heeft afspraken met de meeste landelijke verzekeraars. De afstemming over het vergoeden van de ruitschade nemen wij u graag uit handen. De ruit reparatie of het geheel vervangen van de ruit kan eventueel in combinatie met het reguliere onderhoud gebeuren.

 

Afhankelijk van de verzekeringspolis, en of het een ruit reparatie of ruit vervanging betreft, betaalt u minder of zelfs géén (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling. Wij regelen voor u dan ook de verdere financiële afhandeling.