Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

27 februari 2015

Autobedrijf Gert Pater bestaat dit jaar 30 jaar!

2015... het 30 jarig bestaan van Autobedrijf Gert Pater. Opgericht in 1985 zijn wij van een eenmanszaak uitgegroeid tot het moderne en dynamische autobedrijf wat er nu staat. Gert is alleen begonnen in de avonduren, samen met zijn vrouw Bertha. Zij worden nu bijgestaan door 14 medewerkers van wie een aantal al meer dan 25 jaar meeloopt.

Nieuwe locatie aan de Valkseweg

Na ruim 10 jaar werd er uitgekeken naar een nieuwe locatie, omdat het pand in Kootwijkerbroek al snel te klein was. Het duurde nog tot 2008 voordat de huidige locatie in Barneveld in gebruik genomen kon worden.In Barneveld is alle ruimte aanwezig om de voorraad van 100 occasions te presenteren. De werkplaats is functioneel ingericht, waar alle medewerkers met plezier aan de auto’s werken.

Autobedrijf van het jaar 2009

Als bekroning op onze inspanningen hebben wij het winnen van de BOVAG verkiezing “Mijn Autobedrijf van het Jaar” als iets heel moois ervaren. Bij deze jaarlijkse verkiezing wordt uit zo’n 3500 BOVAG autobedrijven het beste autobedrijf gekozen. Wij zijn er heel trots op, dat wij deze verkiezing in 2009 hebben mogen winnen. Dit ook mede door het enthousiasme van onze trouwe klanten.

Eerlijk en deskundig

Als team vinden wij het een uitdaging om kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs. Op een eerlijke en deskundige wijze klanten begeleiden. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, een occasion of een werkplaatsbezoek: wij streven ernaar onze klanten te behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden.

En zo gaan dertig jaar snel voorbij...

 

Bekijk hier onze jubileumpagina