Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

18 februari 2016

APK actie Bosch Car Service

Ook in 2016 geeft Bosch Car Service weer 10 keer een auto weg ter waarde van maar liefst tienduizend euro. In 2015 is deze actie van start gegaan en zijn er 10 gelukkige winnaars geweest. Vanwege het enthousiasme van de deelnemende Bosch Car Service bedrijven  en het succes van de actie is er een vervolg gekomen voor 2016.

 

Auto naar keuze voor de winnaar

Autobedrijven die zijn aangesloten bij Bosch Car Service kunnen deelnemen aan deze geweldige actie. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze prijs is dat de apk wordt uitgevoerd bij één van de deelnemende autobedrijven. Autobedrijf Gert Pater is één van deze deelnemende bedrijven.

 

Wordt uw APK uitgevoerd door autobedrijf Gert Pater, dan verzorgen wij de aanmelding voor deze actie. U maakt in dat geval automatisch kans op een auto naar keuze t.w.v. maximaal € 10.000,-. Na afloop van iedere maand vindt er een trekking plaats en maakt Bosch Car Service de winnaar bekend.

 

APK bij Autobedrijf Gert Pater voor maar € 25,-

Een APK uitgevoerd door Autobedrijf Gert Pater betekent kwaliteit, deskundig advies en de service die u van ons gewend bent. Bij onverwachte reparaties wordt u bijvoorbeeld vooraf door ons geïnformeerd. Want het is natuurlijk wel zo prettig om voorafgaand aan de reparatie te weten wat de bijkomende kosten zijn. U kunt er vanuit gaan dat er zonder uw toestemming geen extra werkzaamheden worden verricht! Een afspraak voor de APK of ander werkzaamheden maakt u eenvoudig via onze website.