Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Camperonderhoud | Camper APK Barneveld | Autobedrijf Gert Pater.jpg

Camperonderhoud en APK

Net als met een auto, is het ook voor een camper van groot belang om regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Zeker wanneer de camper voor een lange tijd heeft stilgestaan, is het verstandig om hem na te laten kijken en indien nodig te voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo kunt u onbezorgd beginnen aan uw reis en voorkomt u onnodige reparatiekosten!

 

Onderhoud en APK voor uw camper

Is het tijd voor een onderhoudsbeurt of APK-keuring voor uw camper? Dan kunt u bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld terecht. Als autobedrijf aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven, volgen onze monteurs jaarlijks trainingen. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen en kunnen zij vakkundig onderhoud aan uw camper uitvoeren. Bovendien vinden wij het belangrijk om eerlijk en transparant te handelen. Mocht er een extra reparatie of onderhoud benodigd zijn, dan informeren wij u vanzelfsprekend eerst over eventuele bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Veilig de weg op met uw camper

Door uw camper regelmatig van onderhoud te voorzien, verlengt u de levensduur én is er minder kans op ongemakken en pech onderweg. Tijdens de afspraak controleren onze gecertificeerde camperspecialisten onder andere de volgende vitale punten van het technische aspect van de camper:

  • Motorruimte
  • Uitlaatsysteem
  • Elektrische installatie autogedeelte
  • Banden
  • Conditie exterieur (beschadigingen)

 

Autobedrijf Gert Pater, dé specialist in camperonderhoud

Met de betrouwbare en professionele camperonderhoudsbeurten en APK-keuringen bij Autobedrijf Gert Pater, kunt u veilig en onbezorgd de weg op. Ons camperonderhoud is BOVAG-gecertificeerd, waardoor u na het onderhoud tot drie maanden garantie heeft. Zodoende zorgen wij er graag voor dat uw camper in topconditie is en blijft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!