Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Camperonderhoud | Camper APK Barneveld | Autobedrijf Gert Pater.jpg

Camperonderhoud en APK 

Heeft u een camper? Net als bij een auto, is goed en regelmatig onderhoud van de camper van groot belang. Zeker wanneer de camper een aantal maanden heeft stilgestaan in de winter, is het verstandig om de camper even na te laten kijken en eventueel te voorzien van onderhoud. Hierdoor voorkomt u onnodige reparatiekosten en weet u zeker dat u weer onbezorgd en veilig de weg op kunt. 

Is er een onderhoudsbeurt of APK nodig, dan voeren wij dat uiteraard graag voor u uit. Net zoals bij het onderhoud van de auto, wordt u altijd geïnformeerd over de kosten alvorens we reparatie en/of onderhoud uitvoeren. Blijkt tijdens het onderhoud dat er nog een extra reparatie nodig is, dan wordt ook dit uiteraard pas na overleg uitgevoerd. Door uw camper regelmatig van onderhoud te voorzien, verlengt u de levensduur van de camper én is er minder kans op ongemakken en pech onderweg.

Veilig de weg op met uw camper

Tijdens de afspraak kijkt onze BOVAG-gecertificeerde keurmeester de camper na op de volgende vitale punten van het technische gedeelte:

  • Motorruimte
  • Uitlaatsysteem
  • Elektrische installatie autogedeelte
  • Banden
  • Conditie exterieur (beschadigingen)

Camperonderhoud of camper APK bij Autobedrijf Gert Pater

Wilt u veilig en onbezorgd met uw camper de weg op? Voor betrouwbare en professionele camperonderhoud en/of camper APK bent u bij Autobedrijf Gert Pater op de juiste plek. Ons camperonderhoud is BOVAG-gecertificeerd. Zodoende zorgen wij er graag voor dat uw camper in topconditie is en blijft, zodat u met een gerust hart lekker op vakantie kunt gaan! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0342-442582.