Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook
Camperkeuring | Autobedrijf Gert Pater

BOVAG Camperkeuring

De laatste jaren is het aantal verkochte campers fors gestegen, waardoor er steeds meer behoefte was naar een betrouwbaar keurmerk. Daarom heeft BOVAG in 2022 de BOVAG Camperkeuring in het leven geroepen, die wij bij Autobedrijf Gert Pater aan ons dienstenpakket hebben toegevoegd. Bij een BOVAG Camperkeuring beoordelen wij niet alleen het technische gedeelte, maar ook de opbouw van de wagen. Het beoordelen van de opbouw biedt een extra zekerheid wat betreft de veiligheid en de kwaliteit van de camper.

 

BOVAG Camperkeurmeesters in Barneveld

Onze monteurs hebben diverse trainingen met goed gevolg afgesloten, waardoor zij zichzelf 'BOVAG Camperkeurmeester' mogen noemen. Daarnaast heeft Autobedrijf Gert Pater een samenwerking met Bosch Car Service, waardoor onze monteurs met regelmaat trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo bieden wij zekerheid dat onze monteurs vakkundig te werk gaan. Ook hebben wij de beschikking tot alle essentiële apparatuur, waardoor wij alle merken campers optimaal kunnen keuren en wanneer dit nodig is eveneens te repareren.

 

Wat wordt er gekeurd?

Met een keuring verkleint u de kans dat u ineens tegen onverwachte reparatiekosten aanloopt. Zeker tijdens een mooie reis zijn dit geen zaken waar u zich zorgen over wilt maken. Als uw camper goed door de keuring komt, krijgt deze een keuringssticker die in twee jaar geldig is. Tijdens een camperkeuring worden onder andere onderstaande onderdelen gecontroleerd:

  • Gassystemen
  • Watersystemen
  • Elektrasystemen
  • Opbouwgedeelte
  • Uitvoering vochtmeting
  • Conditie kitnaden en afdichtrubbers

 

Camperkeuring bij Autobedrijf Gert Pater

Ga met een gerust hart op vakantie en maak een afspraak voor een BOVAG Camperkeuring bij Autobedrijf Gert Pater. Zo weet u zeker dat u zorgeloos op reis reis kunt! Heeft u vragen, S schroom dan niet op contact met ons op te nemen, we helpen u graag! Met al ruim 35 jaar ervaring weten onze specialisten antwoord op al uw vragen.