Afspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Auto leasen

Een auto leasen is een zeer aantrekkelijke manier om een nieuwe of tweedehands auto te financieren. Voor de financiering van uw auto kunt u terecht bij Autobedrijf Gert Pater. In samenwerking met BD Lease bieden wij u diverse mogelijkheden om een auto te leasen of op een andere manier te financieren. Samen met u wordt er naar de oplossing gezocht welke het beste bij u past: doorlopend krediet, huurkoop (slottermijn) financiering, een persoonlijke lening, een youngtimer financiering,  financial lease of operational (full of netto) lease.

Zowel occasion lease als het leasen van een nieuwe auto behoort tot de mogelijkheden, en dat tegen gunstige en heldere voorwaarden! U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Wanneer u een auto leaset bij Autobedrijf Gert Pater betaalt u de auto in termijnen. U kunt kiezen voor een looptijd van minimaal 12 tot maximaal 72 maanden, dit is geheel naar eigen wens te bepalen. Met deze duidelijke financiering voor uw auto, komt u niet voor verrassingen te staan. Overweegt u om een auto leasen en wilt u hieromtrent meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs en vraag ons naar de voorwaarden.

 

Auto lease voor bedrijven

Zakelijk een auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater kan op basis van financial lease of operational (full of netto) lease. Deze vormen van financiering betekenen dat u uw eigen vermogen niet hoeft vast te leggen in de auto(’s). Bovendien worden eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Wij zijn u, in samenwerking met onze partner BD Lease, graag van dienst als u een lease auto wilt kopen. Bij financial lease gaat het om het financieren van de aankoop van de auto, bij operational lease wordt ook het gehele beheer van de auto overgenomen door de leasemaatschappij, deze is ook eigenaar van de auto en de kosten van het onderhoud zijn voor de leasemaatschappij. Met financial lease of operational lease kunt u een occasion leasen, aangepast aan uw persoonlijke situatie, wij bieden u zakelijke kredietverlening op maat. Maak vrijblijvend een zakelijke financial lease berekening op onze website!

 

Occasion lease voor particulieren

Ook als particulier is het mogelijk een occasion te financieren en de betaling hiervan te spreiden over een aantal maanden. U kunt direct genieten van uw aankoop! In samenwerking met onze partner BD Lease bieden wij u de mogelijkheid van een doorlopend krediet, een huurkoop (slottermijn) financiering of een persoonlijke lening. Wanneer u als particulier een auto wilt leasen is het ook mogelijk om uw huidige auto in te ruilen! Wij kunnen u een huurkoop financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor het maandelijkse bedrag nog lager uitvalt. Neem contact op met ons voor meer informatie of een financieel voorstel.

Particuliere leaseberekening maken

 

Wij vertellen u graag meer over de occasion lease mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Let op: een auto financieren is zowel mogelijk voor gebruikte auto's als voor nieuwe auto's!