Afspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Auto leasen

Een auto leasen is tegenwoordig een zeer aantrekkelijke manier om een nieuwe of tweedehands auto te financieren. Voor de financiering van uw auto kunt u terecht bij Autobedrijf Gert Pater. In samenwerking met Alphera Financial Services bieden wij u diverse mogelijkheden om een auto te leasen. Zowel occasion lease als het leasen van een nieuwe auto behoort tot de mogelijkheden, en dat tegen hele gunstige voorwaarden! U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Wanneer u een auto leaset bij Autobedrijf Gert Pater betaalt u de auto in termijnen. U kunt kiezen voor een looptijd van minimaal 12 tot maximaal 60 maanden, dit is geheel naar eigen wens te bepalen. Met deze duidelijke financiering voor uw auto, komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u een auto leasen en wilt u hieromtrent meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs en vraag ons naar de voorwaarden.

 

Auto lease voor bedrijven

Zakelijk een auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater gaat op basis van Financial Lease. Deze vorm van financiering betekent dat u uw eigen vermogen niet hoeft vast te leggen in de auto(’s). Bovendien worden eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Wij zijn u, in samenwerking met onze partner Alphera, graag van dienst als u een lease auto wilt kopen. Met Financial Lease kunt u een occasion leasen aangepast op uw wensen en behoeften, wij bieden u zakelijke kredietverlening op maat. Maak vrijblijvend een zakelijke lease berekening op onze website!

 

Occasion lease voor particulieren

Ook als particulier is het mogelijk een occasion te leasen en de betaling hiervan te spreiden over een aantal maanden. U kunt direct genieten van uw aankoop! In samenwerking met onze partner Alphera Financial Services bieden wij u de mogelijkheid van occasion lease. Wanneer u als particulier een auto wilt leasen is het zelfs mogelijk om uw huidige auto in te ruilen! Wij kunnen u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandelijkse leasetermijn nog lager uitvalt. Maak via onze website een vrijblijvende lease berekening zodat u een indicatie krijgt van uw maandelijkse lease tarief!

Particuliere leaseberekening maken

 

Wij vertellen u graag meer over de occasion lease mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Let op: een auto financieren is zowel mogelijk voor gebruikte auto's als voor nieuwe auto's!