Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

23 december 2016

Vacature: Magazijnmedewerker / 2e werkplaats receptionist

Autobedrijf Gert Pater is een merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf, aangesloten bij het garageconcept Bosch Car Service. In de ruim 30 jaar van ons bestaan zijn wij als autobedrijf altijd vooruitstrevend geweest en proberen wij op ieder moment een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Onder andere daarom zijn wij in 2009 verkozen tot ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’. Wij willen dit niveau vasthouden en de kwaliteit van onze service blijven waarborgen.

 

Werkzaamheden magazijnmedewerker / 2e werkplaats receptionist:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker voor 40 uur per week, die een achtergrond heeft in de autobranche en een opleiding op MBO niveau. De werkzaamheden van een magazijnmedewerker bij Autobedrijf Gert Pater bestaan o.a. uit:

 

  • Onderdelen bestellen (via pc) en verwerken;
  • Voorraad beheren;
  • Je bent 2e man op de werkplaats receptie;
  • Werk voorbereiden voor collega monteurs;
  • Actief meehelpen in de bandenwissel periode;
  • Inspringen bij lichte werkzaamheden in de werkplaats.

 

Wij zijn op zoek naar iemand tussen de 18 en 25 jaar oud met technisch inzicht en een flexibele en servicegerichte houding.

 

Wat wij bieden:

Als magazijnmedewerker bij Autobedrijf Gert Pater heb je een afwisselende baan met veel contact met collega’s en klanten. Bovendien werk je in een bedrijf waar mensen centraal staan, met een uitstekende werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Ben jij gedreven en herken jij jezelf in onze kernwaarden? Dan nodigen wij je van harte uit om vóór 13 januari 2017 op deze vacature te reageren.

Stuur jouw schriftelijke motivatie en CV naar bp@gertpater.nl. Voor vragen en/of meer informatie: Gert Pater, tel: 0342-442582

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.