Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

14 december 2015

Webshop voor autobanden en auto onderdelen

Met trots presenteren wij onze webshop www.auto-onderdelen-bestellen.nl. In samenwerking met WWVA is het nu mogelijk om onze voorraad gebuikte auto onderdelen op een eenvoudige wijze aan te bieden. Voor ons een lang gekoesterde wens die nu werkelijkheid wordt.

 

Winterbanden

Ieder autobedrijf krijgt in de loop van de tijd namelijk te maken met een hoeveelheid onderdelen die een kans verdient op een tweede leven. Sinds een aantal jaren is het gebruik van winterbanden bijvoorbeeld enorm toegenomen. De banden die wij in de shop aanbieden zijn gebruikte auto onderdelen die prima nog een aantal jaren mee kunnen. Als een auto ingeruild word gebeurt het regelmatig dat de winterbanden niet mee gaan naar de nieuwe eigenaar. En verhuizen ze naar ons magazijn. Nu kunt u deze winterbanden, velgen of complete sets terugvinden in onze shop.

 

Waar?

De webshop is eenvoudig in gebruik, via een zoekfunctie kunt u ingeven waar u naar op zoek bent. De onderdelen worden ook doorgeplaatst naar Marktplaats.nl waar de meeste Nederlanders op zoek gaan naar gebruikte artikelen.

 

Samengevat kunt u onze webshop op 3 manieren bereiken:

  • Rechtstreeks via www.auto-onderdelen-bestellen.nl
  • Via onze website www.gertpater.nl
  • Via een onderdeel, gevonden op Marktplaats.nl

 

Neem eens een kijkje in onze shop en kijk of er iets van uw gading bij is.