Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

22 augustus 2017

Gert Pater nieuwsbrief augustus 2017

Door middel van onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte en zorgen wij dat u als klant goed geïnformeerd bent. In deze nieuwsbrief leest u over het importeren van een auto én u maakt kans op een reparatie- of onderhoudtegoed van €100,-!

 

Laat ons uw droomauto vinden!

Velen van u zijn op de hoogte van ons gevarieerde aanbod gebruikte auto’s. Wist u dat wij ook graag in het buitenland op zoek gaan naar uw ideale auto als wij die niet op voorraad hebben? Met veel plezier verzorgen wij het complete importtraject voor u.

Gert Pater: "Onlangs kochten wij in Duitsland een BMW X3. Nadat wij de auto verkoopklaar hadden gemaakt, boden wij deze te koop aan. Binnen een dag kwamen diverse potentiële klanten naar de auto kijken en op dag twee verkochten wij ‘m. Nadat de koper akkoord had gegeven, gaf een tweede geïnteresseerde aan de auto ook te willen kopen. Helaas was hij dus net te laat. Wij hebben deze klant aangeboden samen op zoek te gaan naar een soortgelijke auto met blijkbaar unieke specificaties".

"Die auto vonden we, wederom in Duitsland. De klant ging vrij snel akkoord met ons leveringsvoorstel, inclusief transport, APK- en RDW-keuring en het omzetten naar een Nederlands kenteken", aldus Gert. "Om absolute zekerheid te hebben, hebben we bovendien een onafhankelijk Duits autobedrijf de auto laten controleren, omdat dat voor ons te ver weg was. Ook dit bleek helemaal OK. Onlangs hebben we de auto mogen afleveren aan deze klant. Vanzelfsprekend inclusief de bekende garantie".

Gert Pater | Auto kopen | Autobedrijf Gert Pater
Kees-Peter Stoffelsen | Autoverkoop | Autobedrijf Gert Pater
Gerhard Huisman | Tweedehands auto kopen | Autobedrijf Gert Pater
 

Ons verkoopteam beantwoordt uw vragen graag.

v.l.n.r.: Gert Pater, Kees-Peter Stoffelsen en Gerhard Huisman.

 

Aangenaam! Gerhard Huisman

Gerhard is al sinds 2010 een vertrouwd gezicht bij Autobedrijf Gert Pater. Begonnen als algemeen medewerker heeft Gerhard zich steeds meer ontwikkeld op het gebied van verkoop. Klanten helpen bij het vinden van hun droomauto, daar ligt zijn hart. In 2015 en 2016 zijn we bezocht door een mystery shopper, die ons bedrijf – mede dankzij Gerhard – als ‘erg goed’ heeft beoordeeld. Gerhard is 28 jaar en woont in Garderen met zijn Kim, met wie hij vorig jaar getrouwd is. In zijn vrije tijd sleutelt Gerhard graag aan oude solexen en bromfietsen.

 

Maak kans op € 100,- reparatie- of onderhoudtegoed!

Heeft u een of meer auto’s gekocht bij Autobedrijf Gert Pater? Hoe heeft u de aanko(o)p(en) beleefd? Wat is u het meest bijgebleven? Deel uw ervaring vóór 1 september a.s. met ons via het formulier op Klantenvertellen.nl. Onder de inzenders verloten wij drie waardecheques ter waarde van € 100,-. Behoort u tot de gelukkige winnaars, dan kunt u dit bedrag besteden bij uw eerstvolgende aankoop of reparatie.

Let op! Vergeet niet de actiecode gp10 te vermelden in het daarvoor bestemde vakje!

 

Maak kans op € 100,- reparatie- of onderhoudtegoed!

 

Bekijk hier de originele versie van de nieuwsbrief.