Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

12 april 2021

Auto kopen met BOVAG-garantie

BOVAG is, naast een kwaliteitskeurmerk, een brancheorganisatie voor bedrijven die zich bezighouden met mobiliteit. Er zijn ruim 9000 bedrijven aangesloten bij BOVAG en Autobedrijf Gert Pater is daar één van!

Voordelen van BOVAG-bedrijven

BOVAG-bedrijven werken samen aan de beste service en voorwaarden. Kiest u voor een BOVAG-bedrijf, dan merkt u dat aan het aanbod van de occasions, het onderhoud in de werkplaats en aan de aanvullende producten. BOVAG heeft meerdere voordelen zoals; samen voor de beste service, innovatie en BOVAG bundelt kennis over bijvoorbeeld duurzaamheid.

BOVAG-garantie

Autobedrijven die bij BOVAG aangesloten zijn, kunnen een zogenoemde BOVAG-garantie aanbieden op de occasions die ze verkopen. Deze garantie heeft een duur van 6 maanden en dekt gebreken die binnen de garantieperiode zijn ontstaan, of die niet zichtbaar waren tijdens aankoop van de auto. Reguliere onderhoudsbeurten, banden, ruiten en accessoires worden niet gedekt. De voorwaarden van BOVAG-garantie zijn afgestemd met de ANWB en de Consumentenbond. En bij een meningsverschil is er de Geschillencommissie Voertuigen of Hulp bij Klachten.

BOVAG-autoverzekeringen bij Autobedrijf Gert Pater

Autobedrijf Gert Pater is aangesloten bij BOVAG en biedt naast BOVAG-garantie ook de unieke BOVAG-autoverzekering aan. U kunt een keuze maken uit twee varianten:

  • BOVAG Autoverzekering Basis: een flexibele verzekering voor een aantrekkelijke prijs met een dekking waar u zich geen zorgen om hoeft te maken.
  • BOVAG Autoverzekering Plus: een autoverzekering voor als u niets aan het toeval wilt overlaten. Geen eigen risico bij reparatie door uw eigen BOVAG-bedrijf en de optionele 'No-Blame, No-Claim' regeling voorkomt dat u terugvalt in no-claim als u geen schuld heeft aan een schade.

Uw voordeel met een BOVAG-autoverzekering:

  • 5% korting op onderhoud bij Gert Pater
  • Gratis APK bij Autobedrijf Gert Pater
  • Alles op één adres

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze website of door te bellen naar 0342-442582.