Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Chiptuning Barneveld | Autobedrijf Gert Pater

Chiptuning

Autobedrijf Gert Pater zorgt er door middel van chiptuning voor dat u extra veel uit uw auto kunt halen. Onze specialisten kunnen met chiptuning bijvoorbeeld uw rijcomfort optimaliseren, waardoor u nog meer kunt genieten van het autorijden. Daarnaast houdt u hiermee wat extra geld in uw zak, omdat er hierdoor brandstof kan worden bespaard!

Afspraak inplannen

Wat is chiptuning?

Bij chiptuning wordt de software van de motorbesturingseenheid aangepast, waardoor de auto betere prestaties kan leveren dan voorheen. Dit wordt in de meeste gevallen gedaan door de vooraf ingestelde beperkingen van de fabrikant te wijzigen. Hierdoor kunt u de auto dus optimaliseren zonder aanpassingen aan de motor toe te brengen. Deze aanpassingen zijn voornamelijk rendabel bij auto’s die beschikken over een turbomotor.

Naast chiptuning is het ook mogelijk om andere softwarematige aanpassingen te doen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van het schakelpatroon bij een automaat (DSG) of het verwijderen van de snelheidsbegrenzer. Ook bij een camper is chiptuning mogelijk.

Voordelen op een rij

Uw auto kan aan de hand van chiptuning geoptimaliseerd worden in verschillende opzichten. Lees hieronder alle voordelen:

  • Meer rijcomfort;
  • Betere flexibele besturing;
  • Meer trekkracht in iedere versnelling;
  • Prestatie wordt verbeterd van 20 tot en met 40 procent;
  • Autobedrijf Gert Pater biedt volledige garantie op alle softwarediensten.

 

Hét adres voor chiptuning in Barneveld

digicar-engineering-gert-pater.jpeg

Autobedrijf Gert Pater is software dealer van Digicar Engineering, waardoor wij uw auto op een verantwoordelijke manier kunnen chiptunen. Uiteraard staan wij garant voor kwaliteit binnen dit proces! Wanneer u vragen heeft rondom chiptuning, staat Autobedrijf Gert Pater klaar om deze te beantwoorden. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Toch liever eerst contact opnemen? Dit kan via 0342-442582 of via info@gertpater.nl.