Werkplaatsafspraak maken
Afspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Over ons

Autobedrijf Barneveld | Autobedrijf Gert Pater Passie voor autotechniek en de wens om klanten te ontzorgen. Voor Gert Pater dé redenen om in 1985 te starten met zijn autobedrijf. In de loop der jaren breidden zowel de werkplaats als het team zich uit. Ook zijn we ons gaan toeleggen op het verkopen van nieuwe en tweedehands auto’s. Zo zijn we uitgegroeid tot een eigentijds en professioneel onafhankelijke autobedrijf met een dijk van een positie in de regio.

 

Autobedrijf van het Jaar 

In 2009 sleepte Autobedrijf Gert Pater de felbegeerde titel "Mijn Autobedrijf van het Jaar" in de wacht. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. 16.000 automobilisten brachten hun stem uit op hun favoriete autobedrijf. Vakgenoten kozen tijdens het BOVAG Jaarcongres de winnaar: Autobedrijf Gert Pater! Voor ons was dit uiteraard een bekroning op ons werk, waar we nog steeds van nagenieten.

In 2018 hebben wij opnieuw ons aangemeld voor de verkiezing van Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar en zijn wij tot de halve finale gekomen. 

Welkom!

Maak kennis met de huiselijke en informele sfeer bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld. Wij streven ernaar onze klanten te behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden. Concreet betekent dit dat wij klanten op een eerlijke en deskundige wijze begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van de auto . Duidelijke afspraken, goede kwaliteit en service, heldere garantie en ruime openingstijden staan bij ons centraal. U bent van harte welkom voor een kennismaking en een kopje koffie of thee!

 

Benieuwd naar Autobedrijf Gert Pater? Bekijk alvast onze filmpjes!

 

Ons team | Autobedrijf Barneveld | Gert Pater