Afspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Autobedrijf Gert Pater Barneveld

Gert Pater is zijn autobedrijf 30 jaar geleden begonnen in een schuurtje achter het ouderlijk huis. In de loop der jaren is dit autobedrijf in Barneveld uitgegroeid tot een dynamisch universeel autobedrijf, met een sterke positie in de regio.

Autobedrijf van het Jaar 

In 2009 sleepte Autobedrijf Gert Pater de felbegeerde titel "Mijn Autobedrijf van het Jaar" in de wacht. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. 16.000 automobilisten brachten hun stem uit op hun favoriete autobedrijf. Vakgenoten kozen tijdens het BOVAG Jaarcongres de winnaar: Autobedrijf Gert Pater! Voor ons was dit uiteraard een bekroning op ons werk, waar we nog steeds van nagenieten.

Welkom!

Maak kennis met de huiselijke en informele sfeer bij Autobedrijf Gert Pater in Barneveld. Wij streven ernaar onze klanten te behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden. Concreet betekent dit dat wij klanten op een eerlijke en deskundige wijze begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van de auto . Duidelijke afspraken, goede kwaliteit en service, heldere garantie en ruime openingstijden staan bij ons centraal. U bent van harte welkom voor een kennismaking en een kopje koffie of thee!

 

Benieuwd naar Autobedrijf Gert Pater? Bekijk alvast onze filmpjes!

 

Autobedrijf Barneveld | Autogarage | Gert Pater