Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

4 mei 2023

Vacature Receptioniste/Administratief medewerkster

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en houd je wel van een beetje afwisseling, gecombineerd met op zijn tijd geconcentreerd bezig te zijn met administratieve werkzaamheden? Dan hebben wij misschien wel een plekje voor jou!

Met ingang van juli hebben wij een vacature voor een receptioniste / administratief medewerkster. We zijn op zoek naar iemand die op de dinsdag en de donderdag kan werken van 8.30 uur tot 17.00 uur. Deze baan is een duobaan, de andere dagen zijn ingevuld door je collega waar je aan het einde van de dag je werkzaamheden aan overdraagt.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als receptioniste heb je een centrale rol in ons bedrijf. Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Je ontvangt de klanten die binnen komen lopen, biedt ze eventueel koffie of thee aan, je neemt de telefoon op en plant afspraken in of verbindt door met de werkplaats of verkoop. En tussen de telefoontjes en het klantencontact door verricht je allerlei administratieve handelingen zoals inkopen boeken, werkorders verwerken tot facturen, bankbetalingen nalopen en auto’s tenaamstellen of vrijwaren voor de verkoop. En beweging kom je ook niet te kort. Af en toe moet er een kilometerstand opgenomen worden, een auto meegegeven worden aan een klant of een doekje over de tafel gehaald worden.

Wat vinden wij belangrijk:

  • Gastvrijheid en collegialiteit
  • Netjes en secuur werken
  • Opleiding (MBO niveau) of ervaring in administratieve werkzaamheden
  • Kennis van Outlook, Word en Excel
  • Basiskennis van in ieder geval Engels
  • Snel kunnen schakelen

Over Autobedrijf Gert Pater

Autobedrijf Gert Pater in Barneveld is een universeel autobedrijf. We zijn lid van de brancheorganisatie BOVAG en aangesloten bij het garageconcept Bosch Car Service. Wij verkopen en onderhouden een heel divers wagenpark. Daarnaast doen we ruitreparaties en zijn we BOVAG Camperspecialist.

Heb je interesse of wil je wat meer weten? Neem contact op met Ruud Pater, telefoon 0342-442582. Of kom langs en maak kennis met ons bedrijf, de koffie staat klaar!