Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

24 februari 2023

Vacature autotechnicus

Passie voor autotechniek? Zet jouw talenten in bij Autobedrijf Gert Pater. Wij hebben een vacature voor een autotechnicus.

Wie zijn wij?

Autobedrijf Gert Pater is een middelgroot autobedrijf, gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen en campers. Wij bieden een totaalpakket aan diensten: APK, het reguliere onderhoud, storingen uitlezen en oplossen, software updates uitvoeren, distributies of een koppeling vervangen, trekhaken monteren etc. etc.. Ruitreparaties voeren wij zelf uit en ook autoschades kunnen via ons lopen.

Naast de werkplaats richten wij ons ook op het verkopen van voornamelijk jong gebruikte auto’s. Deze auto’s worden in onze werkplaats klaargemaakt voor aflevering door twee vaste monteurs. Maar wellicht is het nodig om af en toe bij te springen en bijvoorbeeld een complexe storing op te lossen. Iedere dag is weer verschillend wat betreft de werkzaamheden.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar versterking van onze werkplaats omdat één van onze autotechnici dichterbij zijn woonplaats een baan heeft gevonden. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een afgeronde MBO opleiding van 1e autotechnicus en met een APK bevoegdheid. Daarnaast ben je bereid om jaarlijks cursussen te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Bij Autobedrijf Gert Pater combineren wij een passie voor techniek met de wens om klanten te ontzorgen. In één zin samengevat: Wij behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Is dit ook zoals jij in het leven staat en voel jij er wat voor om hier je steentje aan bij te dragen?

Vragen of solliciteren?

Je bent van harte welkom! Bel voor meer informatie naar 0342-442582 en vraag naar Ruud Pater. Natuurlijk kun je ook even langskomen om de sfeer te proeven of mail je vragen naar rp@gertpater.nl. Maar direct solliciteren is nog beter!