Werkplaatsafspraak maken
Werkplaatsafspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Camperonderhoud | Camper APK Barneveld | Autobedrijf Gert Pater.jpg

Camperonderhoud en APK 

Heeft u een camper? Net als bij een auto, is goed en regelmatig onderhoud van de camper van groot belang. Zeker wanneer de camper een aantal maanden heeft stilgestaan in de winter, is het verstandig om de camper even na te laten kijken en eventueel te voorzien van onderhoud. Hierdoor voorkomt u onnodige reparatiekosten en weet u zeker dat u weer onbezorgd en veilig de weg op kunt. Bovendien zal regelmatig onderhoud aan uw camper ervoor zorgen dat deze de waarde behoudt. Wel zo fijn natuurlijk! Bij Autobedrijf Gert Pater staan onze specialisten graag voor u klaar om uw camper te voorzien van onderhoud of een keuring uit te voeren.

Veilig de weg op met uw camper

Tijdens de afspraak kijkt onze speciaal opgeleide keurmeester de camper na op de vitale punten. Is er een onderhoudsbeurt of APK nodig, dan voeren wij dat uiteraard graag voor u uit. Net zoals bij het onderhoud van de auto, wordt u altijd geïnformeerd over de kosten alvorens we reparatie en/of onderhoud uitvoeren. Blijkt tijdens het onderhoud dat er nog een extra reparatie nodig is, dan wordt ook dit uiteraard pas na overleg uitgevoerd. Door uw camper regelmatig van onderhoud te voorzien, verlengt u de levensduur van de camper én is er minder kans op ongemakken en pech onderweg.

Camperonderhoud of camper APK bij Autobedrijf Gert Pater

Wilt u veilig en onbezorgd met uw camper de weg op? Voor betrouwbare en professionele camperonderhoud en/of camper APK bent u bij Autobedrijf Gert Pater op de juiste plek. Wij zorgen er graag voor dat uw camper in topconditie is en blijft, zodat u met een gerust hart lekker op vakantie kunt! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0342-442582.