Afspraak maken 034 24 42 582 Stuur ons een e-mail Volg ons op Facebook

Audi A3 E-tron Ambition/7

Audi A3 E-tron Ambition/7 Procent/LED/PDC/22.900ex BTW

Bouwjaar: 2015

Km. stand: 60.060 km

Brandstof: Hybride

€ 27.650

Mogelijkheden bij particulier auto leasen

Wanneer u als particulier een gebruikte auto wilt leasen, heeft u bij Autobedrijf Gert Pater twee mogelijkheden. Deze mogelijkheden bieden wij u aan in samenwerking met leasemaatschappij Alphera Financial Services. Bij beide lease vormen heeft u de keuze om een aanbetaling en/of slotsom te doen en betaalt u maandelijks een vast lease tarief. Vervolgens heeft u twee opties:

  • Een vaste looptijd en rente. Aan het einde van de looptijd bent u eigenaar van de auto.
  • Een variabele looptijd en rente. Bij deze optie bent u direct eigenaar van de betreffende auto.

Bij de eerste vorm is het niet mogelijk om tussentijds af te lossen, terwijl dit bij de tweede leasevorm wel kan. Onze verkoopadviseurs kunnen u precies vertellen welke leasevorm het best bij uw situatie past wanneer u particulier een auto wilt leasen!

 

Goed om te weten over een privé lease auto

Heeft u interesse om als particulier een gebruikte of nieuwe leasen, is het goed om te weten dat bij welke vorm van financial lease u ook kiest, u altijd zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van onderhoud, wegenbelasting, brandstof en verzekering. Als u kiest voor een aanbetaling of slotsom, kunt u het maandelijkse lease tarief verlagen. Over de slotsom betaalt u tijdens de looptijd alleen rente, vervolgens betaalt u het bedrag na de looptijd in één keer.

 

Particulier auto leasen bij Autobedrijf Gert Pater

Bijna alle occasions bij Autobedrijf Gert Pater kunt u als particulier leasen. Bekijk ons huidige aanbod en maak een vrijblijvende lease berekening voor uw gewenste occasion met onze leasecalculator op onze website! Hiermee heeft u binnen een paar stappen een indicatie wat een lease auto u gaat kosten. Vervolgens kunt u vrijblijvend een lease offerte aanvragen, waarbij wij een exacte berekening maken aan de hand van uw specifieke situatie. Heeft u nog vagen of wilt u eens bij ons langskomen om de mogelijkheden voor u te bespreken onder het genot van een kop koffie? Neem dan gerust contact met ons op.